Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica are un meci greu sâmbătă, pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, după care, echipa nu revine acasă, ci va rămâne în zona Capitalei, pentru restanța din deplasare de la Buzău. După plecarea lui Mugur Gușatu, clubul nu se grăbește pentru numirea unui nou antrenor principal, astfel că la aceste două jocuri, indicațiile le va da tot Antonio Foale.

ASU Poli și-a amânat meciul din etapa a XI-a, deplasare la SCM Gloria Buzău. Inițial, jocul era reprogramat miercuri, 6 noiembrie, la ora 14, dar cluburile au convenit să joace marți, 5 noiembrie, de la ora 16. ”Inițial meciul era stabilit miercuri, la ora 14, ora de noiembrie. Noi am găsit înțelegere la ei, pentru ziua de marți. Ei au dorit cel puțin o repriză în nocturnă, inițial era vorba de ora 17, dar am convenit împreună pentru ora 16”, ne-a explicat managerul echipei, Marius Cociu.  Echipa pleacă vineri spre Ploiești, iar după meciul de sâmbătă dimineața, va sta la Izvorani până vineri seara, când ajunge la Buzău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cum e vorba de două meciuri în patru zile, până atunci, se merge în continuare pe mâna interimarului Antonio Foale. ”Programul pentru această săptămână l-am făcut cu Toni Foale. Tot cu Toni Foale am făcut și programul pentru meciul cu Buzăul. El rămâne interimar cât timp va fi nevoie, până vom găsi cea mai bună variantă de antrenor pentru clubul nostru. În continuare, căutăm. În acest moment, nimeni nu poate spune cine va veni antrenor”, ne-a mai declarat Marius Cociu.

Primul joc, de la Ploiești, începe sâmbătă la ora 11,30 și este televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.