Joma - JSport.roJSport.ro

Alb-violeții de la ASU Politehnica au intrat în vacanță de peste o săptămână, dar planurile pentru retur se fac asiduu în ceea ce privește conducere și staff-ul tehnic. Este posibil să asistăm chiar la patru sau cinci despărțiri la echipa de pe locul 5 din Liga a II-a, și în funcție de cum vor da curs ofertei echipei suporterilor cei pe care Bogdan Andone dorește să-i aducă la Timișoara.

Din informațiile noastre, unul dintre cei care are șanse mari să nu mai joace la echipa timișoreană este atacantul Marius Staicu. Jucătorul de 30 de ani născut în Banat nu a avut un tur de campionat foarte strălucit, deși de anul trecut, de când juca la Mioveni, făcea declarații de dragostei echipei suporterilor, și avea chiar jambiere imprimate cu ASU Poli. Din 19 apariții, timișoreanul a fost de patru ori titular, și de fiecare dată a fost înlocuit. A marcat 2 goluri în cele 21 de etape.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Este posibil ca în perioada imediat următoare, cei de la ASU Poli să anunțe lista completă a despărțirilor, dar și noi sosiri. De asemenea, un amănunt deosebit de important va fi stadionul pe care echipa va juca din februarie, intrucât Știința va intra în renovare. Negocierile s epoartă pentru arena Electrica, dar încă nu s-a făcut niciun anunț oficial. Reunirea alb-violeților va avea loc în 15 ianuarie, iar deocamdată, nu s-a stabilit dacă jucătorii vor face un cantonament în țară sau în străinătate.

Primul meci oficial va fi pe teren propriu, în jurul datei de 24 februarie, cu locul 3, Chindia Târgoviște.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.