Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara nu se va mai putea plânge de problemele de lot la fel ca și până acum în cazul meciului cu Dinamo de sâmbătă. Marți dimineața, la club a sosit ”cartea verde” (permisul de muncă) a atacantului Fabian Lokaj, astfel că Ionuț Popa are încă o soluție pentru atac.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorul este născut în Elveția și are origini albaneze. Lokaj a jucat la Young Boys Berna, FC Thun, FC Koniz și FC Koper. Fotbalistul a fost în vară în probe, dar nu a rămas în prima fază la echipă. Totuși, după plecarea lui Elek, cei de al Poli l-au readus. Jucătorul de 20 de ani se pregătește cu echipa de câteva săptămâni, iar  singurul impediment era lipsa tuturor documentelor să poată fi legitimat. Lokaj a semnat pe trei ani cu Poli.

Rămâne de văzut dacă atacantul va debuta sâmbătă în derby-ul Poli-Dinamo. Pentru atac, Ionuț Popa nu are multe soluții. Octavian Drăghici a fost titular în ultimele partide. De asemene,a tehnicianul spera să îl refacă pentru meciul de la Botoșani pe Alex Popovici, care vine după o accidentare. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă. În contextul în care Pedro Henrique mai are de stat din cauza rupturii, mai există și soluția tânărului Andrei Sîntean, care a făcut deplasarea la Botoșani.

Pe transfermarkt.de, Lokaj e evaluat la 100.000 de euro.

foto: prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.