Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara traversează o situație dificilă înainte de meciul de luni cu Gaz Metan Mediaș. Jucătorii nu vor să intre în cantoament duminică seara, iar antrenorul și conducerea se opun. Cuplul de fundași centrali Cânu-Melinte va lipsi, și ca și cum aceste lucruri nu sunt suficiente, conducerea vrea să-l dea afară pe Josip Soljic, dar antrenorul îndeamnă la așteptare.

UPDATE: Antrenamentul ar fi început mai târziu cu jumătate de oră, după ce jucătorii s-au lăsat greu conviși. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vestea bună e că și-a revenit Șeroni, care va face cuplu în apărare cu Bocșan. Popa a spus că Soljic a jucat slab cu Steaua, dar nu vrea să-l dea afară. ”E un joc greu cu Mediașul, sunt două echipe apropiate valoric și pentru că Mediașul  mai ales în deplasare joacă foarte bine. Au obținut un egal la CFR Cluj și asta ne dă multe de gândit în perspectiva acestui joc. Încercăm să alcătuim o echipă mai bună așa încât să putem spera. Fundașii centrali sunt accidentați, echipa începe de la fundașii centrali. Trebuie să găsim soluții de compensare și să punem doi fundași centrali care să fie stâlpii apărării. Șeroni și-a revenit, sper să prezinte bine și să nu aibă alte motive sau alte stări. Soljic a jucat slab. Eu nu pot să fiu de acord cu cei care spun că e într-un fel sau altul. Sunt antrenorul lui și am încredere în el. Eu îndemn să avem răbdare și să încheiem ce a mai rămas din acest campionat”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Jucătorii nu vor să intre duminică seara în cantonament, dar Popa și conducerea îi amenință cu sancțiuni. ”Eu am fost înștiințat de jucători că nu vor să intre în cantonament și eu am anunțat conducerea. Conducerea nu este de acord cu acest lucru, e un program bine stabilit. Eu am spus că susțin și cunosc situația jucătorilor, a întregului club și sunt 100% de partea jucătorilor. Dar una este situația, alta este manifestarea în special la joc. Lipsa de concentrare, de dăruire, de ambiție, asta nu-mi convine. Noi suntem echipa care trăiește prin rezultate, dacă nu avem rezultate, nu o mai ducem. De aceea trebuie să aibă altă viziune asupra lucrurilor. Vor suporta consecințele prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară. La Iași, eu am renunțat la cantonament după o serie de rezultate bune și din 8 etape nu știu dacă am făcut 2 puncte”, a mai spus antrenorul timișorenilor.

Bocșan a confirmat cele discutate în vestiar. ”Așteptările sunt mult mai mari pe plan financiar pentru că ni s-au promis anumite lucruri. Sigur, vom intra în teren ca să câștigăm, mentalul jucătorilor este la pământ, dar vom da totul pe teren. Este un meci important pentru noi cel cu Mediaș vom încerca să obținem victoria, mai ales că jucă acasă. Vom vedea la acel momet ce vom face (n.r. dacă intră duminică seara în cantonament). Ei ne împing să facem anumite lucruri pe care nu vrem să le facem. Ni s-a promis că până la sfârșitul lunii trecute vom primi niște bani. Nu știm de nu s-au virat acești bani, și nici nu e treaba noastră. Ni s-a făcut o proimisiune și trebuie să se țină de cuvânt”, a spus jucătorul.

Meciul de luni începe la ora 18 pe ”Dan Păltinișanu” și va fi televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Bocsan care joaca constant slab ar trbui sa aduca el banii de acasa ca sa poarte tricoul lui POLI, sau sa mearga la ASU. Ti in lot pe BOCSAN si il pierzi gratis pe MAILAT? Ce ne mai mira,ce mai vrem?

  2. Domnilor , de acord cu tot si toate . . Nu se poate ca o persoana sa nu- si primeasca drepturile banesti in urma prestației serviciului indiferent ca e contabil , om de serviciu sau fotbalist . Adevarat este ca in speță , jucătorii au fost toleranți in dese rânduri cu întârzierile repetate iar acum răbdarea lor s-a terminat pe buna dreptate . Au familii si vin sărbătorile , nu mai pot fi amânări nici măcar o zi . O observație totusi . E GRESIT ca purtator de cuvant sa fie ales acest Bocsan . El e ultimul din echipa care ar trebui i sa iasă in fata pentru ca locul lui nu e in prima liga . E rudimentar si nici speranțe de progres nu are . Nimeni nu a primit atâtea sanse ca el dar gafeaza meci de meci . Un Canu , Stea ton , Munteanu , ei da , ar da greutate acestui demers . Nu Bocsan . In rest sunt de acord cu băieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.