Joma - JSport.roJSport.ro

În Timișoara, până să se ridice noul stadion nou și marea sală polivalentă, autoritățile locale au promis o bază sportivă de tip 1, cu teren de fotbal și teren pentru alte sporturi. Baza ar fi amplasată după un cunoscut club și ștrand din oraș, nu departe de Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Primarul Robu spune că baza e trecută pe lista de investiții a Guvernului României.

Sâmbătă, pe pagina de Facebook a Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației Publice a apărut anunțul despre două baze similare la Târgu Jiu și Blaj, pentru care s-au semnat protocoale cu universitățile din cele două orașe. Luni, primarul Nicolae Robu a anunțat că pe lista de investiții a fost trecută și baza similară planificată la Timișoara. ”VESTE BUNĂ, PENTRU POSTPANDEMIE! DAR BUNĂ, TONICĂ PENTRU SUFLETELE NOASTRE ȘI ACUM! În urma demersurilor noastre, Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, liberalul Ion Ștefan, a aprobat introducerea la finanțare a obiectivului «Bază sportivă TIP 1», propus de Primăria Timișoara a fi realizat pe str. Costică Rădulescu nr. 6, Timișoara. Investiția va fi realizată de Compania Națională de Investiții și apoi predată la cheie Primăriei Timișoara”, a anunțat Nicolae Robu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Baza va fi mai degrabă una pentru antrenament și agrement, deoarece nu vor fi tribună. Lângă terenuri va exista o clădire pentru vestiare, dar și o parcare. Terenul de fotbal va fi sintetic, de dimensiuni mari, iar lângă va exista un teren mai mai, pentru baschet, handbal sau minifotbal. Nicolae Robu a mai vorbit despre baza, pe care urmează să o facă pe terenul dat gratis de primărie Compania Națională de Investiții. Primarul a spus că cel care i-a spus prima dată despre idee este Gheorghe Popescu. Acum, în MLPDAP lucrează ca secretar de stat liberalul Cătălin Iapă, fostul consilier personal al primarului,

Așadar, investiția va fi a CNI, iar primăria va primi baza, la cheie. Costul total pentru o astfel de bază nu se știe. ”Nu se știe în această etapă cât va costa. Când se va aproba studiul de fezabilitate, se va ști prețul-plafon, dar cel real se va cunoaște după licitația de execuție”, ne-au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara. În zonă, CNI va face un nou stadion și o sală polivalentă de 16.000 de locuri. Ambele proiecte sunt în faza de elaborare a studiilor de fezabilitate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.