Joma - JSport.roJSport.ro

Naționala României s-a impus cu 2-0 în amicalul cu Turcia, un succes de moral pentru echipa lui „Guriță”. La 36 de ani de la debutul lui Mircea Lucescu pe banca României, Turcia nu pare să mai sperie pe nimeni, dar chiar și așa, rezultatul de la Cluj rămâne și este dătător de speranțe.

Fără ideile puține și fixe ale lui Christoph Daum, Cosmin Contra nu a mai lăsat jucătorii de execuție acasă. În prima repriză, Budescu a fost omul numărul unu în ofensivă, completat de Toșca, Stanciu, deac sau Keșeru. Golul a venit în minutul 42, când Pintili a recuperat o minge la centrul terenului, i-a trimis lui Deac, care i-a centrat albaiulianului Gicu Grozav, care a reluat în poartă. La pauză s-a intrat cu 1-0 și cu un entuziasm pierdut în campania de calificare ratată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După 1-0 la pauză, naționala a continuat să joace dezinvolt, iar al doilea gol a venit în minutul 69, cu pasa lui Budescu și driblingul și execuția aceluiași Grozav. Alibec a fost trimis și el în ”focuri”, dar și portarul Florin Niță, recompendat pentru un an bun, sau timișoreanul Gabriel Torje, care a avut o fază periculoasă. Este a 55-a selecție pentru timișorean, care i-a ajuns pe Ioan Andone, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan şi Adrian Ilie la selecții.

Marți, urmează meciul de la București, cu Olanda. Singurul minus e absența lui Romario Benzar, deoarece fundașul dreapta timișorean este accidentat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.