Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a câștigat cu 3-2 cu CSU Craiova, după un gol marcat de Bărbuț în minutul 90 și două penaltiuri transformate sigur de Andrei Artean. Craiovenii au avut și ei o lovitură de la 11 metri, transformată de Zlatinski, dar și din acțiune, prin Nuno Rocha. La final, conducerea oltenilor a făcut scandal la vestiare, că timișorenii au câștigat cu arbitri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul a început destul de slab pentru ambele echipe, fără ocazii convingătoare. În minutul 9, Bancu a tras la poartă, Curileac a scos, iar Santos a reluat peste poartă. Nici Andrei Ivan nu a reușit să fie periculos. În minutul 26, Bărbuț și Croitoru au bâlbâit o minge, fără să aibă curaj vreunul dintre ei să tragă la poartă. Peste zece minute, Croitoru a executat aiurea o lovitură liberă. iar Craiova a replicat prin trei ratări ale lui Andrei Ivan: o reluare cu capul peste poartă un șut peste poartă și un șut pe lângă buturi. Chiar pe finalul reprizei, insistența lui Bărbuț a dat roade, deoarece Acka l-a faultat în careu, iar Artean a marcat din penalti, pentru 1-0 la pauză.

La pauză, Gigi Mulțescu l-a trimis pe Gustavo în teren, în locul lui Santos, care a tras spre poartă în minutul 57, iar Curileac a scos mngea, care a dat în bara transversală, dar Poli a scăpat cu bine. Ulterior, portarul timișorean a respins și mingea trimisă de Acka. În minutul 62, Șeroni l-a faultat pe Ivan în careu. Zlatinski a marcat fără emoții. Popovici a irosit două ocazii pentru Poli, a doua cu mingea trasă aiurea în plasa laterală, iar oltenii au profitat și Nuno Rocha a marcat pe contraatac după ce Curileac a ieșit prea mult în fața porții. În minutul 82, Poli a egalat după un alt penalti transformat de Artean, după ce Popov l-a faultat pe Popovici în careu. Când nimeni nu mai spera, Bărbuț a marcat în minutul 90, după ce a scăpat singur și a adus o victorie importantă pentru timișoreni.

Poli Timișoara: Curileac – Scutaru, Cânu, Șeroni, Vădrariu – Poparadu (min 87 Roșu), Artean – Sorescu (min 75 Mailat), Croitoru, Cârstocea (min 68 Popovici)– Bărbuț

CSU Craiova: Calancea -Da Graca, Acka, Vătăjelu – Popov, Ivan, Băluță, Zlatinski – Nuno Rocha, Bancu (min 59 Măzărache), Do Santos (min 46 Gustavo)

foto: Sebastian Tătaru, Mediafax

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.