Joma - JSport.roJSport.ro

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic vor ierna pe locul 3 în Liga I de fotbal feminin. În ultima rundă, vicecampioana a terminat la scorul de 1-1 meciul de pe terenul echipei Vasas Femina Odorhei, ceea ce le-a făcut să cadă în clasament.

În Secuime, Fortuna a deschis scorul din minutul 14, grație Biancăi Ienovan. Totuși, gazdele au egalat după patru minute, prin Simona Căldare, dintr-o lovitură liberă. În prima repriză, timișencele au mai ratta ocazii prin Alexandra Lunca și Nicoleta Deca. Apoi, în repriza a doua, formația din Banat mai mult s-a apărat. Fortuna a terminat meciul în zece, deoarece Dumitrița Prisăcari a fost eliminată. La final de tur, Fortuna are 25 de puncte și a fost depășite pe locul 2 de Universitatea Galați, care are 26 de puncte. Cu 31 de puncte, Olimpia Cluj e lider.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa din Becicherecu Mic are, la final de tur, cea mai bună apărare din campionat, cu doar 7 goluri primite. De asemenea, după Cluj, bănățencele au cel mai bun atac, cu 47 de goluri marcate. Cele mai multe reușite, 9, le-a marcat Alexandra Lunca. Larisa Grigore și Nicoleta Deca au marcat fiecare 6 goluri, iar Claudia Bistrian și Bianca Ienovan, câte 5.

foto: facebook.com/acsfortunabecicherec

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.