Joma - JSport.roJSport.ro

Partida virtuală din celebrul joc FIFA dintre ASU Poli și Borussia Monchengladbach a avut mare succes în rândul fanilor. Practic, succesul a fost de șapte ori mai mare ca la meciul cu Rapid, la care s-au strâns undeva în jurul a echivalentul a 1000 de euro.

Duminică seara, cele două echipe au jucat două partide în FIFA Pro Clubs. Prima s-a terminat cu 1-1, după golul marcat în minutul 44 pentru germani de Tatanka, iar apoi egalarea din minutul 90 a lui Adrian Tomuțea. A urmat un 5-0 pentru gamerii alb-violeți, cu trei goluri ale lui Andrei Lazăr și două ale lui Adrian Laichici. Partida cu Borussia Monchengladbach a strâns peste 8500 de vizualizări online și de șapte ori mai mulți bani decât cea cu Rapid. Dacă atunci a fost un meci caritabil, acum scopul a fost consolidarea bugetului clubului, afectat de oprirea campionatului și de situația economică pe timp de pandemie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-au vândut 1.177 de bilete la prețul de 15 lei, de unde s-au adunat 17.655 de lei. De asemenea, cu ocazia meciului virtual s-au vândut materiale promoționale în valoare de 11.570 de lei. Alți 4.950 de lei s-au adunat în cutia de donații a echipei, astfel că suma totală este de 34.175 de lei. Chiar dacă acești bani nu merg pentru materiale sanitare sau mâncare pentru bătrâni, cum s-a făcut după jocul cu Rapid, clubul continuă și inițiativele de implicare socială.

După ce au împărțit viziere făcute la București medicilor de familie și centrelor de permanență din județ, cei de la Druckeria au dus vizierele, avizate de MApN și la Clinica ORL a Spitalul Municipal, la Unitatea de Primiri Urgențe a aceluiași spital și la Secția de Dializă a Spitalului Județean. Firma care le produce a donat 3000 de astfel de viziere gratuit în țară, dar ele se pot și cumpăra, iar ele pot fi cumpărate și din fan-shop-ul echipei.

foto: https://www.facebook.com/sspolitimisoara/

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.