Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara bifează o nouă premieră fotbalistică neonorantă, deoarece ACS Poli și-a repus antrenorul principal în funcție la patru zile după ce l-a demis! Ștefan Nanu va conduce echipa la derby-ul cu cu ASU Politehnica, unul pentru care prețul biletelor aproape că a fost dublat.

Sâmbătă, după meciul pierdut cu 3-0, Ștefan Nanu a primit o funcție nedefinită în club, fiind înlăturat din funcția de antrenor principal. ”Începând de astăzi, 13 octombrie, până la numirea unui nou antrenor principal, echipa noastră va fi condusă de tehnicienii Adrian Săvoiu și Călin Frunză. Ștefan Nanu va fi cooptat în departamentul sportiv al clubului”, anunța președintele clubului Radu Birlică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Miercuri, după patru zile și câteva antrenamente conduse de Adrian Săvoiu, Nnu a fost repus în funcție: ”În urma unei analize interne, conducerea clubului nostru a decis reconfirmarea, până-n iarnă, a lui Ștefan Nanu în postul de antrenor principal. În perioada de întrerupere competițională, va urma o reevaluare completă a activității lui Nanu, a lotului de jucători și a staff-ului tehnico-administrativ”.

Dacă de când s-a mutat pe Electrica, ACS Poli avea bilete de 15 lei la locurile din tribuna cu scaune și 10 lei la tribuna a doua, fără scaune, acum, un tichet de acces general va costa 25 de lei! Biletele se vor putea cumpăra în dimineața meciului. Partida va începe la ora 11.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Birlic ial pe Nanu și plecați amândoi va bateți joc de toată lumea nu știu cum va mai înghite Robu cred ca și el e pe mâna cu voi furați împreuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.