Joma - JSport.roJSport.ro

În primăvară, Ripensia a intrat în cercul destul de restrâns al cluburilor din România care au o cafenea tematică. În special vânzările de materiale promoționale de la locația de pe strada Alba Iulia au mers foarte bine, stârnind interesul turiștilor străini. Dar momentan, în cafenea nu este nicio activitate.

Președintele Ripensiei, Dumitru Mihu, spune că e doar o ”pauză”, și că afacerea a fost doar predată. Tematica generală va rămâne. ”Cafeneaua va continua, dar va fi gestionată de o altă firmă. A fost închisă o perioadă, deoarece ei au avut nevoie de acte, avize. Noi nu ne pricepem, sau mai bine, zis și dacă ne pricepem, nu avem timp. Eu nu am timp să stau de vorbă cu barmanii, ospătarii. Sigur, denumirea va rămâne, noi cerem să ne vindem în continuare materialele. Proprietarii vor putea să mai schimbe designul, dacă doresc”, ne-a declarat Dumitru Mihu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, cafeneaua va continua să fie locul de întâlnire al celor din club, dar și al membrilor asociați. De când s-a deschis, a fost primul fan-shop fizic al clubului. Materialele promoționale se puteau comanda anterior doar online.

foto: facebook.com/pg/ripensiacafe

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.