Joma - JSport.roJSport.ro

De obicei, când vine vorba de transferurile în fotbal, calea ”oficială” este cea în care cluburile prezintă fotbaliștii. Ei bine, spaniolul venit la ASU Poli a fost anunțat pe Facebook de însuși consulul onorific al Spaniei la Timișoara, care s-a fotografiat cu fotbalistul și i-a urat bun-venit!

Jose Miguel Viñals Ariño, consulul Spaniei la Timișoara, a ținut să-i ureze noului fotbalist, Rodrigo Navas Villanueva bun-venit în Banat. ”Rodrigo Navas este noul jucător al clubului de fotbal ASU Poli Timișoara. Tocmai a sosit din orașul său natal, Madrid, pentru a juca cât de repede posibil pentru echipa sa. Consulatul Onorific al Spaniei în României îi urează bun-venit. Suntem siguri că se va simți ca acasă la Timișoara și îi urăm cât mai multe goluri și să tot binele în acest oraș”, spune diplomatul pe pagina sa de Facebook.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reunire, Octavian Benga anunțase că vor veni în teste doi jucători de picior stâng, un spaniol și un ghanez. Rodrigo Navas este, conform soccerway, jucător cu profil ofensiv, de 24 de ani. Ultima sa echipă este RSD Alcala, în Tercera Division. Anterior, a jucat la San Fernando Heranes. Deocamdată, clubul nu a anunțat nimic de spaniol ce vine din Madrid.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.