Joma - JSport.roJSport.ro

Din 13 martie, antrenamentele Ripensiei sunt oprite, după ce FRF a decis să suspende competițiile de fotbal de pe teritoriul României. Echipa are un program fizic foarte bine pus la punct de preparatorul fizic Bogdan Ungureanu, iar căpitanul echipei, Claudiu Apro, este un model din acest punct de vedere, întrucât respectă totul cu strictețe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Apro face mișcare dimineața, la prânz și seara. ”Este o perioadă dificilă, dar nu trebuie să ne dăm bătuți. Încerc cât de mult posibil să nu pierd din pregătirea fizică. Cred că dacă ai un loc destul de mare în apropierea domiciliului sau în curtea casei, prin acest program individual primit de la Bogdan, îți poți menține forma în această perioadă de izolare. În prima parte a zilei fac cardio pe banda de alergat și abdomene. După prânz, joc tenis de masă, tenis cu piciorul cu fratele și tatăl meu. Spre seară, îmi aleg trei exerciții din program și închei cu forța la TRX. La finalul zilei, mă joc cu cei din familie remi, cărți etc”, a declarat căpitanul echipei, pentru site-ul clubului.

Deocamdată, singura certitudine cu privire la reluarea competițiilor este că sigur nu se va face înainte de 16 mai. Starea de urgență este instituită până la 16 aprilie, dar, mai mult ca sigur, autoritățile vor prelungi starea. Așadar, Ripensia nu va reveni prea curând la antrenamente. În același timp, UEFA militează pentru reluarea competițiilor, și nu înghețarea lor. Apro spune că abia așteaptă să revină pe teren. ”Cu siguranță, abia aștept să joc fotbal, să îmi reiau antrenamentele împreună cu echipa. Mă gândesc ca toată lumea să fie sănătoasă și să scăpăm cât mai repede de acest virus”, a mai spus Claudiu Apro, unul dintre jucătorii foarte lăudați de Pelici pentru progresele din ultima perioadă.

Fotbaliștii de la Ripensia au contractele suspendate și pentru martie, vor primi însă aproape în întregime salariul, deoarece ajutorul social de la AJPIS se acordă doar pentru ultimele nouă zile din lună.

foto. ripensiatimisoara.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.