Joma - JSport.roJSport.ro

stratonCătălin Straton a primit trei goluri în meciul pierdut cu 3-1 de Poli Timișoara în fața Pandurilor, și a fost de aceeași părere cu Ionuț Popa, că arbitrajul a greșit în defavoarea gazdelor. Portarul este încrezător că alb-violeții o pot scoate la capăt și a spus că i-a simțit pe fani aproape.

Straton a declarat că Poli Timișoara putea obține un egal dacă nu se acorda penalti la un presupus fault al lui Neagu. ”Nu comentez eu arbitrajul, dacă este cineva în măsură să comenteze arbitrajul, sunt cei din conducere și antrenorul nostru. Referitor la meci, cred că la 1-1 aveam șanse să câștigăm și noi. Dar când cineva rupe echilibrul chiar așa, la o fază la care, în niciun caz, din punctul meu de vedere, nu este penalti, cred că nu mai este nimic de spus. Eu cred că dacă nu se dădea acel penalti, noi nu pierdeam acest meci”, a declarat portarul bănățenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă și la meciul cu Dinamo, alb-violeții au avut penalti neacordat, Strton e încrezător că Timișoara o poate scoate la capăt. ”Pandurii sunt o echipă puternică, dar astăzi au fost ajutați. Oricum, nu mai contează asta. Trebuie să mergem mai departe, să strângem rândurile, să câștigăm puncte, pentru că avem un grup frumos, unit și sunt sigur că alături de domnul Ionuț Popa, în care am mare încredere, o vom scoate la capăt toți, pentru că suntem o familie frumoasă”, e de părere portarul născut în 1989.

Chiar dacă a primit 5 goluri în două meciuri, portarul venit de la CSU Craiova spune că a ales Timișoara pentru oraș și că se simte bine la noul club. ”Foarte bine, am luat 5 goluri în două meciuri (râde). Ce să zic? Mă simt bine, de asta am venit aici, pentru că am mai avut și alte oferte, dar am ales și cu inima, pentru că Timișoara este o echipă iubită, frumoasă. Îmi doresc să petrec cât mai mult timp aici, în prima ligă”, a povestit Straton. Fotbalistul spune că a simțit și susținerea publicului. ”Din teren eu i-am simțit aproape, atâția câți au fost. Le mulțumesc pe această cale că și-au rupt două ore din timpul lor să vină la meci să ne încurajeze”, a mai spus Straton.

Poli Timișoara speră să scape de TAS de depunctarea de 8 puncte, astfel încât să rămână cu -6. Straton a vorbit deja despre meciul cu Astra și despre nevoie de puncte. ”Am înțeles că nu vor rămâne -14, că se vor mai tăia din ele, și vor rămâne -6. Oricum ar fi, trebuie să mergem la Astra și la celalalte echipe, să luăm puncte. Alte variante nu avem”, crede portarul. Întrebat dacă echipa e deranjată că mulți vorbesc de Poli și ASA Târgu-Mureș ca retrogradate sigure, portarul a spus că linia se va trage la final de sezon. ”Din teren eu i-am simțit aproape, atâția câți au fost. Le mulțumesc pe această cale că și-au rupt două ore din timpul lor să vină la meci să ne încurajeze”, a mai punctat Straton.

foto: digisport.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.