Joma - JSport.roJSport.ro

Luni și marți, cei mai buni puști de 9 ani din România se duelează la Timișoara în cadrul Interligii de iarnă – Trofeul Gheorghe Ola. Opt echipe de la cele mai renumite școli de copii din țară vor juca, timp de două zile, la Sala ”Constantin Jude”.

LPS Banatul este clubul organizator pentru Turneul Final al Grupelor A și B, rpecum și pentru finalele mici și mare. În grupa A le regăsim pe CSJ Știința U Craiova, LPS Banatul Timișoara, FC FCSB Academy și CS Luceafărul Cluj, în timp ce în grupa B au fost repartizate ACS Chelsea București, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ACS Prosport Academy și Real Junior Vaslui. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, pentru ca ulterior, locurile 2 din cele două grupe să joace finala mică, iar locurile 1, cea mare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partidele încep de luni dimineața de la ora 9, iar ultimul joc e programat să înceapă la 19,30. A doua zi, grupele se reiau la ora 9 și ultimul meci din această fază începe la 13,30. Finala mică e programată marți de la ora 17, iar cea mare, de la 18,30. Particpă echipe cu juniori născuți până la 1 ianuarie 2000. Gheorghe Ola este un fost selecționar al Românie, născut la Cluj și care a evoluat pentru Sportul Studențesc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.