Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

După etapa intermediară din această săptămână, formațiile timișorene vor juca toate duminica. Ziua o va ”deschide” Ripensia dela ora 11, pe terenul Energeticianului, pentru ca de la ora 12, ACS Poli să joace pe terenul Chindiei Târgoviște. De ora 15, pe ”Dan Păltinișanu”, ASU Poli are meci cu Dacia Unirea Brăila.

Energeticianul e măcinată de nemulțumirile jucătorilor, dar Alex Pelici spune că elevii săi trebuie să fie atenți la jocul lor. ”Urmează un meci la Energeticianul, o echipă aflată în foame de puncte, sub noi. Așa cum am făcut întotdeauna când am jucat încercăm să venim cu punct sau puncte. Sunt echipe destule cu probleme. Noi trebuie să ne vedem de problemele noastre pe care trebuie să ni le rezolvăm. La noi nu sunt astfel de probleme din punct de vedere administrativ.Trebuie doar să ne vedem de joc și să încercăm să acumulăm puncte și să ne salvăm cât mai repede”, a precizat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vivi Răchită, în stilul caracteristic, a fost pus pe ironii. ”Din păcate, am vrut să facem și noi o deplasare cu avionul, dar încă nu s-a construit aeroportul de la Târgoviște. Bani de bilete aveam. Vom merge cu autocarul. Foarte greu va fi pentru că din punctul meu de vedere, Chindia, nu altă echipă, este cea mai puternică și înțelegeți tot ce vreți din cuvântul puternic.O să mă gândesc la jucătorii care sunt mai proaspeți din punct de vedere fizic. Pentru că a fost o încărcătură și o alergătură foarte mare la Târgu Jiu sâmbătă. Am jucat miercuri, jucăm iar duminică, în opt zile trei meciuri. Pentru meciul cu Chindia o să introduc jucători mai proaspeți pentru că va fi un altfel de meci față de ceea ce a fost astăzi”, a precizat Răchită despre deplasarea la Chindia.

Cosmin Petruescu așteaptă un meci greu cu ultima clasată Brăila. ”Ne așteaptă o partidă foarte importantă în primul rând prin prisma punctelor puse în joc, a locului din clasament și a contextului general în care are loc această partidă pe care trebuie să o tratăm cu amximă seriozitate. Brăila este o echipă imprevizibilă din punct de vedere al jocului și al rezultatelor. În ultimele cinci partide au înregistrat două victorii și un rezultat de egalitate. Legat de ultimul lor joc cu Energeticianul, rezultatul poate nu e atât de surprinzător pentru unii, cu trei goluri și un 11 metri ratat. Suntem conectați la importanța jocului. Ne dorim să obținem cele 3 puncte”, a precizat Petruescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.