Joma - JSport.roJSport.ro

Eșalonul secund se va încheia în curând, iar în acest sfârșit de săptămână se joacă antepenultima etapă. Sâmbătă, ASU Poli joacă acasă cu deja retrogradata CS Balotești, iar duminică, Ripensia va juca la Mioveni. Meciul cel mai greu în are ACS Poli luni, în ”infernul galben” de la Ploiești.

Cu tot lotul valid, Cosmin Petruescu nu tolerează niciun pas greșit cu Balotești. ”Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă şi de importantă prin prisma faptului că avem mare nevoie de cele trei puncte. E o partidă pe care o vom aborda cu maximă încredere, seriozitate şi determinare, pentru că orice rezultat în afara victoriei putem spune că e destul de grav. Ne dorim victoria pentru a fi mai liniştiţi pentru ultimele două partide. Principala preocupare a fost să ne refacem din punct de vedere fizic. Sperăm ca sâmbătă, la ora 13, să putem spune că am gestionat bine toate cele trei jocuri. Baloteştiul e o echipă incomodă, cu înfrângeri la scor, dar şi cu victorii surprinzătoare”, a declarat antrenorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alex Pelici în schimb nu va putea conta pe accidentații Monea și Ungureanu și suspendații Zaluschi, Tînc și Dumiter. „Fiecare meci e important pentru noi până la final. Trebuie să ne recuperăm în primul rând fizic, pentru că duminică vom juca din nou, iar sâmbătă va fi o zi lungă pe drum. Avem jucători suspendați. Am pierdut trei jucători pentru următorul joc din punct de vedere al cartonașelor galbene. Să vedem care e starea fizică, să ne recuperăm cât mai bine. Vom încerca să jucăm, să recuperăm din puncte la Mioveni. Suntem nevoiți automat, e clar că va trebui să intre alții”, a punctat Pelici.

Luni, Valeriu Răchită are un meci special la Ploiești, orașul său natal. Va lipsi celălalt ploieștean, Antonio Manolache, suspendat. „Pentru mine, da. Mă întorc acasă. Mă întorc pe stadionul la care am muncit un an de zile. Mă întorc în orașul meu natal. Dar va fi un meci ca la Snagov, când m-am dat la o parte și am făcut 0-0.  N-am nicio legătură cu Cristi Vlad, nu mă interesează. Mă întorc acasă, nu mă întorc la o persoană sau alta. Mă întorc acasă la mine. Normal că vreau să câștig. Așa îți câștigi respectul, câștigând. Cred eu că la Snagov am stricat multe pronosticuri. Am făcut 0-0, cu Snagovul pe primul loc, noi pe ultimul loc”, a declarat antrenorul lui ACS Poli, echipă matematic retrogradată.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.