Naționalele de fotbal feminin de senioare și junioare sunt în febra meciurilor oficiale, iar CFR Timișoara are oameni în mijlocul acțiunii. La lotul de senioare este convocată Claudia Bistrian, iar Florin Bugar (foto) e selecționerul reprezentativei U19.

Naționala de senioare începe marți preliminariile pentru Campionatul Mondial din Franța, care va avea loc în 1-30 iunie 2019. Primul meci va fi în deplasare cu selecționata Italiei. Printre jucătoarele ce evoluează pe post de mijlocaș se regăsește și Claudia Bistrian. Din grupa a 6-a de calificare mai fac parte Belgia, Portugalia și Moldova. De asemenea, Florin Bugar e implicat cu preliminariile naționalei U19, unde nu sunt convocate fete de la CFR.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Junioarele luptă pentru calificarea la Campionatul European U19 din Elveția. În primul meci, echipa lui Bugar a cedat cu 3-2 cu Slovenia, iar luni, româncele au câștigat cu 4-1 cu Lituania. Joi, în grupa preliminară 3 de la Marjampole, Selovenia, România va juca cu Danemarca. Deși la sfârșit de săptămână ar fi fost etapa a doua din Liga I de fotbal feminin, meciurile au fost amânate.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.