Joma - JSport.roJSport.ro

Prim-divizionarele CFR Timișoara și Fortuna Becicherecu Mic au jucat duminică în turul al doilea al Cupei României la fotbal feminin. ”Leopardele” s-au impus cu 15-0 cu Juventus Timișoara, formație din liga a treia, iar Fortuna a pierdut cu 4-2 la Piroș Security Arad, formație de liga secundă.

CFR a jucat cu Juventus pe Colterm, în sudul Timișoarei. A fost 15-0 pentru oaspete, care la pauză au condus cu 8-0. Larisa Sîrbovan și Adelina Ion au marcat fiecare câte cinci goluri, Mihaela Molnar și Lidia Șuveț au dat 2 goluri fiecare, iar pe lista marcatoarelor s-a mai înscris Elena Obrad. Echipa nu intră chiar în vacanță, deoarece în perioada 30 noiembrie-2 decembrie, jucătoarele vor fi un turneu de fotbal în sală, în Muntenegru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna Becicherecu Mic a pierdut cu 4-2 cu fetele de la Piroș. Andreea Bălașa și Andrada Vanu au marcat pentru arădence în minutul 5, respectiv 24. Florina Abrudan a redus diferența în minutul 34, dar Mădălina Chiș a marcat un minut mai târziu pentru 3-1, scorul pauzei. În minutul 73, Fortuna mai putea spera la egalare după golul Cristinei Linul, dar Florea Liheț a stabilit scorul final în minutul 78.

Liga I de fotbal feminin intră oficial în vacanță până la finalul iernii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.