Joma - JSport.roJSport.ro

Comisia de Recurs a dat după „lupte seculare” o decizie definitivă în cazul Sebastian Mailat. Jucătorul a fost declarat liber și de a doua instanță internă a FRF, după ce și Camera Națională de Soliuționare a Litigiilor a dat o decizie similară. Clubul însă e hotărât să meargă la TAS!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La instanța elvețiană, părțile reclamante sunt nevoite să plătească o taxă, dar clubul timișorean și-o asumă. ”Jucătorul nu este pierdut din cauza conducerii actuale. Vom merge la TAS pentru că noi eram ferm convinși că nu vom pierde nici la comisii. Noi am avut un gentlemen agreement cu jucătorii că nu își vor depune memorii. Dar el a fost ademenit de o ofertă, pentru că nu are caracter. În momentul în care a depus memoriu avea bani în cont! A câștigat pentru că așa se judecă în România. Nu știu cât este taxa la TAS momentan, dar ne vom interesa”, ne-a declarat vicepreședintele Radu Birlică.

Gigi Becali a dat de înțeles la Digisport că dacă Mailat vrea la Steaua, e nevoie doar să-l sune. Un proces la TAS ar înseamna însă timp blocat pentru tânărul fotbalist. ”Noi după ziua de azi oricum nu-l mai puteam folosi, dacă îl declara liber Comisia de Recurs. Dar până se va judeca la TAS, el nu va putea fi transferta niciunde”, a mai declarat Birlică. Mailat e cotatla 250.000 pe site-ul transfermarkt.de.

Poli Timișoara l-a pierdut anul acesta similar și pe Deian Sorescu, jucător care a debutat ca Mailat, la meciul cu CSMS Iași din mai 2016. Atunci, timișorenii erau deja retrogradați. După lungi procese interne, jucătorul a câștigat și acum e la ASU Poli, cu o cotă de 50.000 de euro. Sorin Drăgoi era convins că Poli va câștiga cu Sorescu. La fel a fost și cu anularea depunctării de 8 puncte, la TAS, Pronosticurile însă au fost ambele eronate.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.