Joma - JSport.roJSport.ro

Ionuț Popa a pus din nou lumea pe jar cu declarația cum că din prima etapă din retur, când Poli Timișoara va juca acasă cu Concordia Chiajna, meciul s-ar desfășura în alt oraș. Cei care conduc clubul spun că la stadion se vor împlini cerințele pentru o echipă de Liga I.

Concret, de la început de sezon, a fost condiție pentru omologare ca toate camerele de filmat să nu mai fie amplasate contra soarelui (spre Vest, cum e seara), iar cabinele de comentatori să se afle pe aceeași parte a stadionului cu direcția de filmare. La ”Dan Păltinișanu” nu s-au făcut modificările necesare, și, mai mult decât atât, camerele filmează și comentatorii stau sub cerul liber, iar Internetul este nefuncționala pe stadion, cât și în sala de conferințe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste condiții, televiziunile au făcut presiuni ca și Poli să respecte cerințele bifate de celelalte cluburi de Liga I. În stillu său alarmist, Ionuț Popa a anunțat că echipa se va muta din oraș. ”Am vorbit cu domnul președinte CJT Călin Dobra, are toate deschiderea. Se vor face toate modificările necesare, iar echipa va juca la Timișoara toate meciurile. Călin Dobra este un om care sprijină sportul”, ne-a declarat vicepreședintele Radu Birlică.

Supărat pe situația echipei, Popa a mai emis un scenariu neconcretizat cum că el și echipa vor picheta sediul ANAF, dar și ședința de consiliul local unde s-ar fi votat bani pentru Poli. Între timp, primarul a renunțat la idee. De asemenea, Popa a spus că primăriile ce finanțeză alte echipe de fotbal ar trebuie anchetate penal și decidenții duși la închisoare, și că DNA trebuie să intervină pentru că Mailat a fost declarat jucător liber.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.