Joma - JSport.roJSport.ro

Pentru Cosmin Contra vine o săptămână de foc, cu meciurile cu Spania și Malta la cârma naționalei. România nu e sigură de calificarea la Euro 2020, iar presiunea e una destul de mare și pe selecționerul timișorean. ”Guriță” nu se lasă intimidat și mărturisește că în viitor, ar vrea să fie antrenor la AC Milan.

Contra a avut un traseu destul de rapid în antrenorat. A început la Poli, ca antrenor-jucător, după plecarea lui Vladimir Petrovic la naționala Serbiei. În nici zece ani, fostul fundaș dreapta a ajuns selecționer al României. Visează însă să fie și antrenorul Milanului. ”Visul meu este să ajung la una dintre echipele mari din Europa şi una dintre echipele la care am jucat. Mi-aş dori foarte mult să ajung acolo. Nu e uşor, dar muncesc în fiecare zi şi am ambiţia de a încerca să ajung acolo. Acesta e următorul meu vis, sper să-l îndeplinim şi pe acesta”, a mărturisit Cosmin Contra.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Recent, Contra a și vorbit cu Paolo Maldini, despre care e convins că îi poate readuce pe ”diavolii milanezi” în Liga Campionilor. ”Am înţeles că îşi doresc să revină în Champions League. Nu va fi uşor, dar am încredere în Paolo Maldini, l-am şi felicitat pentru noul rol pe care îl are acolo. Nu-i va fi uşor, dar am încredere că va face o echipă foarte bună şi vor reveni acolo unde le e locul”, a mai spus Contra.

foto: facebook.com/FederatiaRomanaFotbal

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.