Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica va continua cu antrenorul Cosmin Petruescu, care a fost prezentat oficial vineri. Totodată, s-a și demarat semnarea contractelor cu noii jucători, iar Bogdan Bozian vine de la Lugoj alături de fostul tehnician. De asemenea, s-au prelungit înțelegerile cu o parte dintre jucători.

Petruescu a recunoscut că palma era deja aproape bătută din martie, când a fost sunat, după plecarea lui Bogdan Andone. Antrenorul nu a vrut însă să plece atunci de la CSM Lugoj. ”Sunt plăcut surprins de primirea de care am avut parte. Discuțiile noastre sunt de mai lungă durată. Aș vrea să le mulțumesc celor alături de care am petrecut 4 ani. Sunt nerăbdător să încep alt proiect, sper să am aceeași susținere și aici. Sunt conștient de șansa care mi s-a dat. Voi rămâne fidel principiilor mele. Eu am avut șansa să fiu unul dintre antrenorii privilegiați, am avut susținere peste tot unde am activat. Sunt convins că îmrepună vom reuși să ne atingem obiectivele”, a declarat Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vor continua Bilia, Mera, Poparadu, Ghinescu, Coadă și Plămadă, iar atacantul de 30 de ani Bogdan Bozian (fost Sebiș, FC Hunedoara, Ujpesti Dosza, CFR Timișoara, Minerul Lupeni) a semnat cu alb-violeții. Nu vor continua însă toți jucătorii. ”Avem o bază de data de peste 50 de jucători. Primordială a fost semnarea contractelor cu jucătorii care și-au încheiat contractele de la Poli. Sunt jucători buni, de calitate. În ultimul an s-au luat decizii mai sentimentale. Unora poate nu le putem satisface pretențiile financiare și atunci ne vom despărți de ei”, a explicat antrenorul. Echipa se reunește în 2 iulie, iar din 8 pleacă în cantonament, lângă Hațeg.

Din staff vor mai face parte Antonio Foale, Remus Datcu și Dragoș Picu. Despre meciurile cu echipele timișorene, Petruescu spune că nu trebuie să fie încrâncenare, iar la situația de a scoate echipa, la fel ca la meciul cu UTA, speră să nu ajungă. ”Vor fi niște partide interesante, vom fi adversari pe teren, dar în afara terenului putem păstra relațiile de prietenie, mai ales că cu mulți dintre ei am și lucrat. Sper să nu se mai ajungă la scoaterea echipei de pe teren. Semnalul de alarmă sper să fi fost perceput și înțeles corect”, a adăgat Petruescu.

Antrenorul a semnat un contract pe două sezoane.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.