Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica e gazdă la derby-ul cu Ripensia de duminică, după ce în luna septembrie, alb-violeții s-au impus în prelungiri contra roș-galbenilor, în Cupa României. Elevii lui Cosmin Petruescu au făcut aproape 13 ore pe drum după meciul de la Brăila, dar vor să câștige meciul orgoliilor.

Tot lotul este valid pentru confruntarea cu concitadina Ripensia. ”Cu siguranță va fi un meci deschis oricărui rezultat, la fel cum va fi și cel din etapa următoare, cu ACS. De fiecare dată când sunt două echipe din același oraș sau din orașe apropiate nu mai contează pozițiile din clasament, nici valoarea jucătorilor, nici forma de moment. Doar motivația poate decide un astfel de meci. Chiar dacă venim după o serie pozitivă, chiar dacă traversăm un moment bun, meciul rămâne deschis. În jurul Ripensiei s-a creat o emulație deosebită, mai ales prin prisma schimbărilor de la nivelul administrativ și la nivelul băncii, cu siguranță vor dori să aibă un început de serie pozitivă. Ne așteptăm la orice, și să fie Bădăuță sau Zaluschi în echipă, și să joace Ungureanu”, a declarat Cosmin Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alexandru Pelici nu va prelua Ripensia, deși a fost întratative, iar duminică pe bancă va fi tot Radu Suciu. Petruescu regretă că timișoreanul Pelici a ajuns în această situație. ”Alex Este prietenul meu, dincolo de faptul că am colaborat amândoi când eram la același nivel, eu la Auxerre Lugoj și apoi Recaș și el la Reșița. Nu am apucat să discut cu el despre acest subiect. Cert este că este un antrenor cu o bogată experiență competițională, a antrenat la Liga a II-a multe echipe cu rezultate notabile. El știe care este cea mai bună decizie, probabil este foarte dezamăgit, e normal să fie așa. La ultima discuție mi s-a părut că e foarte implicat la Sibiu, emoțional și sufletește. Consider că merita să continue proiectul început acolo. Cred că merita șansa de a antrena o echipă din Timișoara, dar sper să o antreneze la nivelul Ligii I”, a spus Petruescu despre tehnicianul cu care au negociat ripensiștii.

Meciul începe duminică la ora 18 pe ”Dan Păltinișanu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.