Joma - JSport.roJSport.ro

cosmin-stanNuova Mama Mia are un start nefast de sezon, cu două înfrângeri, iar acasă, elevii lui Cosmin Stan au cedat cu 3-0 cu o Unirea 1924 Alba-Iulia rămasă în nouă oameni pe final.  Tehnicianul a fost extrem de supărat, aspect vizibil și în timpul meciului, din reproșurile făcute jucătorilor.

Stan i-a felicitat pe cei din formația albaiuliană. ”Felicitări oaspeţilor de azi, care ne-au dat o lecţie de fotbal, şi arbitrilor, care au fost indubitabil de corecţi. Cred că cuvintele sunt de prisos iar rezultatul putea fi mult mai drastic. Trebuia să pierdem la un scor mult mai mare după cum s-au desfăşurat ostilităţile. Cred şi sunt sigur de asta, că până în momentul de faţă, astăzi am primit cea mai mare umilință din cariera mea de antrenor şi cred că cu asta am spus tot…”, a declarat tehnicianul ”pizzerilor”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Radu Andone, antrenorul oaspeților, a avut de reproșat echipei sale cele două eliminări luate pentru cumul de cartonașe galbene. ”O victorie mare pentru noi, foarte muncită, cu mult sacrificiu, și vreau să le mulţumesc băieţilor mei pentru jocul de astăzi. Din păcate am luat două cartonaşe roşii astăzi, din greşeli copilăreşti, pentru care un arbitru corect nu te iartă. Vreau să felicit adversarul pentru fair-play-ul de care a dat dovadă şi mă bucur pentru acest rezultat pe care sincer nu l-aş fi crezut”, a declarat antrenorul ardelean.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.