Joma - JSport.roJSport.ro

CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a impus după un meic cu șase goluri în fața celor de la Croația Clocotici, echipa din zona satelor cu etnici croați din Caraș-Severin. Au fost șase goluri, ca în finala de la Campionatul Mondial, dar scorul nu a fost 4-2, ci 5-1.

Ghiroda a început meciul hotărâtă, și din minutul 5, Berivoescu a a marcat, ”servit” de Totic. Peste șapte minute, Berivoiescu a scăpat iar spre poarta formației susținute de un preot catolic din localitate și a marcat pentru 2-0. Clocoticiul a avut răbufnirea sa de orgoliu în minutul 21, când Țundrea a readus speranța pentru fanii cu tricouri cu Mandzukic și Modric. Scorul a persistat mare parte și a reprizei secunde, dând speranțe localnicilor, mulți cu pașaport croat și care folosesc formula de adresare „gospodin” (n.r. ”domnule” în sârbo-croată).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe final însă, Ghiroda a jucat mai clar în atac, și a mărit proporțiile scorului. În minutul 79, Jichici a marcat după ce a scăpat singur spre poartă. Peste un minut, Giuricici a mărit avantajul, iar ultimul gol l-a marcat căpitanul ”etern” al Ghirodei, nimeni altul decât golgheterul Alexandru Baranyi, rezervă la meciul de la Clocotici. După ce în primul tur au trecut de Fortuna Becicherecu Mic, în turul al treilea, ghirozenii vor fi cel mai probabil, gazde.

Croația Clocotici: Marcel Filca, Dragotă, Vătav, Hațegan, Bordea, Costachi, Țundrea, Chelu, Ribar, Budai, Ifca. Au mai intrat: Nica, Marian Filca

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Filip, Semeniuc, Hotca, Mureșan, Horcea, Mancaș, Giuricici, Țugui, Berivoescu, Totic, Jichici. Au mai intrat: Baranyi, Saizu, Buzdugan

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.