Fotbaliștii de la CSM Lugoj se antrenează de luni sub comanda lui Cosmin Petrescu, fără foarte multe schimbări în lot. Florin Lazea a revenit la clubul de care aparține, ASU Poli, și rămâne de văzut ce va decide Bogdan Andone, iar lugojenii mai sunt în discuții cu alți trei fotbaliști cu care antrenorul dorește să semneze.

La plecări, juniorul Peptănuș va merge la CSM Lugoj II, juniorul Ciobanu dorește să se axeze mai mult pe școală, iar Caius Marta va merge la echipa din Buziaș. Bogdan Bozian și Gelu Velici rămân la Lugoj, unde Petrescu vrea să transfere trei noi jucători. ”Florin Lazea avea opțiune în contract să poată fi rechemat la ASU Poli în pauza de iarnă, vom vedea ce vor decide cei de acolo. Dacă nu, va rămâne la noi. Avem la antrenamente trei jucători în care eu cred, nu și-au spus încă ultimul cuvânt în fotbal. Nu mai sunt juniori, dar au sub 25 de ani. Până la finalul săptămânii probabil vom clarifica și cu ei”, ne-a declarat Petruescu.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Tehnicianul spune că problemele cu banii se vor mai rezolva în acest an. ”Vom avea un buget la nivel de club și la nivel de secții. Caracterul jucătorilor a fost foarte important, ei au înțeles situația și pentru asta le mulțumesc. Cel puțin până în vară, vom putea asigura salariile. Obiectivul nostru este să obținem cel puțin la fel de multe puncte ca în tur, să prestăm un joc bun și să ne clasăm pe locurile 1-4. Trebuie să fim în același timp realiști, prima șansă la promovare o are Șirineasa, și apoi echipele clasate pe locurile 2-6”, a explicat tehnicianul.

Lugojenii vor face un cantonament centralizat în orașul de pe Timiș în perioada 22 ianuarie- 3 februarie. Echipa va disputa opt amicale: în 27 ianuarie cu FC Bazoșu Vechi (locul 6 în Liga a IV-a), în 31 ianuarie cu Flacăra Făget (locul 12 în Liga a IV-a), în 3 februarie cu Centrul Național de Pregătire Timișoara (locul 14 în seria a IV-a a Ligiii a III-a), în 7 februarie cu ASU Poli (locul 5 în Liga a II-a), în 10 februarie cu Ripensia (locul 11 în Liga a II-a), în 17 februarie cu Fortuna Becicherecu Mic (locul 1 în Liga a V-a Timiș), în 20 februarie cu Unirea Sânnicolau Mare (locul 3 în Liga a IV-a) și în 24 februarie cu Millenium Giarmata (locul 12 în seria a IV-a a Ligii a III-a).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.