Joma - JSport.roJSport.ro

Nu doar ACS Șirineasa și CSM Școlar Reșița caută să își întărească echipa pentru returul Ligii a III-a în seria a IV-a, ci și CSM Lugoj. Formația antrenată de Cosmin Petruescu e în discuții cu Alexandru Dan și Bogdan Nicolescu, care se pregătesc deja alături de coechipieri.

Alexandru Dan va împlini la sfârșitul lunii acestea 24 de ani, este născut la Deva și evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. A debutat ca senior la echipa din orașul său, după care a trecut pe la Pandurii. FCM Târgu Mureș, ASA Târgu Mureș, Rapid, Universitatea Cluj și Metalul ReșițaPe transfermarkt.de e evaluat la 50.000 de euro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bogdan Nicolescu este chiar lugojean și a împlinit recent 28 de ani. Poate juca în linia mediană, dar și în apărare. Nicolescu a trecut în cariera sa pe la CSȘ Lugoj, Auxerre Lugoj, CSM Lugoj, ACS Dumbrăvița, AC Recaș, dar și în ligile inferioare din Spania, la Requena sau Acero, sau în Islanda, la Leiknir sau Aegir.

Cei doi jucători sunt aproape să se înțeleagă cu clubul lugojean, unde s-au rezolvat o serie din problemele financiare. Cosmin Petruescu crede foarte mult că pot ajuta echipa.

foto: redesteptarea.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.