Antepenultima rundă din seria a IV-a a Ligii a III-a a adus succese pentru două dintre cele cinci echipe timișene implicate. CSM Lugoj și Millenum Giarmata au simțit gustul victoriei cu Cetate Deva și Mama Mia, iar șirineasa își continuă defilarea spre prima ligă.

Giarmata s-a impus vineri cu 3-0 acasă cu Mama Mia, după golurile marcate de Mircea Stupu în minutul 24, Michel Rosenblum în minutul 75 și Claudiu Ghighilicea în minutul 85. În aceeași zi, lugojul s-a impus cu 2-1 la Deva, după ce Ionuț Spătaru i-a adus pe agzde în avtanaj în minutul 11. Gelu Velici a înscris însă în minutele 31 și 56. Ghiroda a jucat și ea în aceeași seară, și a pierdut cu 1-0 la Filiași, pentru care a înscris Cătălin Dinu în minutul 22.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Centrul Național de Pregătire Timișoara a jucat la liderul Șirineasa, care își păstreaza avansul de 10 puncte, după ce s-a impus cu 7-1. Golul de ”onoare” l-a marcat Patrick Petere, dintrr-un penalti din minutul 41. Șirineasa a înscris prin următorii jucători: Marian Stoenac (16), Gueye Mansour (19, 75), Dudu Drugă (56), Georgian Honciu (80), Albert Voinea (90+1), Ovidiu Vezan (90+3) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.