Joma - JSport.roJSport.ro

Pentru ACS Poli urmează un nou joc mai mult decât dificil, pe terenul celor de la FC Argeș. Staff-ul lui Călin Cojocaru și Ștefan Nanu nu va putea miza pe patru suspendați și patru accidentați,dar vor debuta cu această ocazie noile transferuri, Stupu și Ankomah.

Sunt suspendați Haruț, Melinte, Codrea și Basic, iar la accidentările mai vechie ale lui Rudolf Avaro și Ivanov se adaugă problemele medicale ale lui Bîrnoi și Motreanu. Practic, Daniel Filip e singurul fundaș de bandă disponibil dintre cei utilizați pănă acum. În lot vor fi incluși tinerii Foca, Buga, Toboșaru, Românu și Iseini. ”Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă bună, de tradiție, care are în componență jucători de valoare. Mergem să scoatem ce putem, într-adevăr, avem unele absențe, dar am mare încredere în jucătorii care fac deplasarea pentru meciul cu Pitești. Noi cu siguranță vom face tot posibilul să luăm maximul”, a precizat Călin Cojocaru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe fondul acestor absențe, vor debuta mijlocașul Charles Ankomah și fundașul Mircea Stupu. De atlfel, și la capitolul stoppier echipa stă rău. Singurii disponibili sunt Bocșan și nou-venitul Stupu. Cojocaru are încredere în noile transferuri. ”Sunt doi jucători tineri, care după părerea mea merită o șansă să joace mult mai sus. Noi le-am oferit această șansă și sunt convins că nu ne vor dezamăgi. Sunt jucători care cu siguranță vor aduce un plus lotului actual și vor face o figură frumoasă”, a adăugat tehnicianul.

Charles Ankomah e încrezător că echipa poate urca de pe locul 19. ”E bine că am ajuns de la o echipă de Liga a III-a la una de Liga a II-a. E și fostul meu antrenor aici, e bine că sunt aici cu el. Primele impresii sunt bune, e o echipă tânără. Trebuie să rămânem uniți, să muncim din greu, fără să ne mințim unii pe alții. Suntem pe penultimul loc și trebuie să ne trezim weekendul acesta. De la jucători trebuie să pornească totul. Nu va fi ușor, dar totul depinde de noi. Eu nu pot face nimic de unul singur, și dacă vom munci bine, nu avem de ce să nu urcăm”,a precizat jucătorul.

Meciul de la Pitești începe la ora 11și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.