Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara deschide etapa vineri, cu un meci pe teren propriu cu Juventus București, joc ce poate cântări enorm în lupta pentru evitarea retrogradării. Timișorenii nu pot conta pe Cristian Melinte și Alin Șeroni, suspendați, iar Cînu e singurul fundaș central de meserie apt.

Adrian Neaga nu crede că o nouă înfrângere ar fi decisivă pentru timișoreni. ”Ne aflăm în fața unui meci foarte important pentru noi. Din păcate, nu avem tot lotul la dispoziție pentru că avem doi suspendați. Dar sper ca jucătorii care îi vor înlocui să fie pregătiți pentru nivelul acestui joc. Nu este un meci decisiv, mai sunt puncte puse în joc. Dar e unul dintre cele mai importante meciuri, dacă vom câștiga vineri vom avea o șansă. Dacă va pierde, cred că Juventus va fi prima echipă care va retrograda. Băieții sunt conștienți de importanța acestui joc”, a declarat antrenorul echipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Staff-ul nu e decis dacă vor fi patru sau trei fundași, mai ales că Artean, care ar putea fi retras în apărare la nevoie, are problee cu glezna. ”Am tot vorbit cu domnul profesor Șunda și cu Tavi Benga, chiar după meci. Mai sunt două zile vom vedea cum vor aborda meciul, cu patru sau trei fundași. Artean a avut glezna umflată după meci. Dar așa cum îl știu eu, Bebe e ca un gladiator și cred că va juca și cu glezna umflată”, a mai spus Neaga.

Foștii poliști Elek și Dan Popescu au avut rol decisiv la meciul pierdut de la Vountari, în runda a doua din play-out, dar Drăghici spune că nu se gândește atât de mult la oamenii adversarilor. ”Cred că cea mai importantă este victoria. De asta ne pregătim zi de zi la antrenamente, sperăm să se vadă roadele muncii noastre. Avem mare nevoie de puncte, deoarece dacă nu vom câștiga, celelalte echipe se vor distanța și nu va fi bine pentru noi. Chiar ne-am mirat și noi în vestiar cum Chiajna a putut să bată pe Sepsi, echipă neînvinsă în play-out, dar acesta este fotbalul. Nu ne temem de foștii colegi. Vrem să facem un meci bun, suntem foarte motivați”, a precizat Drăghici.

Meciul începe vineri la ora 17 pe ”Dan Păltinișanu” și va fi televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.