Joma - JSport.roJSport.ro

În Timiș, fotbal de performanță la nivel de seniori mai avem doar la feminin, acolo unde Fortuna Becicherecu Mic se luptă pentru medaliile de argint și pentru Cupa României. Echipa antrenată de Florin Pădurean a câștigat cu 2-0 acasă cu Olimpia Cluj în semifinalele competiției KO și a produs pentru a doua oară în acest sezon o mare surpriză.

Și în campionat, Fortuna are mari șanse la medaliile de argint. Echipa a început play-off-ul bine, cu un succes cu 4-0 acasă cu Heniu Prundu Bărgâului, cu trei goluri ale Alexandrei Lunca și o reușită a Biancăi Ienovan. Marea surpriză a venit însă în Cupa României, unde bănățencele au câștigat la scorul de 2-0 cu Olimpia Cluj, cu două goluri marcate în minutele 5 și 9 de Larisa Grigore.  În poartă a fost Cosmina Roșu, jucătoare junioară ce de ”meserie” e atacantă, dar s-ar putea reprofila de tot între buturi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul Florin Pădurean are asemenea gânduri din toamnă. ”Mihaela Durlă, titulară, a lipsit din cauza unor probleme personale. Cosmina Roșu a apărat foarte bine. Nu au avut adversarele cine știe ce ocazii, dar a ieșit bine pe centrări, pe mingile înalte. Nu-i place mai mult atacantă, îi place mai mult în poartă. Vedem ce facem din vară”, ne-a declarat Florin Pădurean. Cosmina Roșu a venit din Banat de la Fălticeni și ca atacantă, are selecții la naționala U19.

Fortuna are meci din nou duminică, tot cu Clujul, în deplasare, în runda a doua din play-off. Cât despre Cupa României, finala va fi vineri, 31 mai, de la ora 17, la Târgu Mureș. Adversarul Fortunei va fi Odorheiul Secuiesc.

foto: facebook.com/pg/acsfortunabecicherec

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.