Joma - JSport.roJSport.ro

Faptul că ACS Poli a fost un adevărat dezastru managerial se tot confirmă, inclusiv după a doua retrogradare consecutivă a echipei de seniori. În insolvență, cu datorii mari și perspective sportive reduse, clubul ce deține palmaresul Politehnicii s-a și trezit cu o amendă din cauza celor care oricum și-au luat tălpășița de aici.

De data aceasta, este vorba de o amendă de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. instituția a dat o amendă de 10.000 de lei pentru clubul timișorean, din cauza că în iarnă, managerul Vivi Răchită, în timpul mandatului administratorului special Radu Birlică, l-au trimis pe jucătorul Denis Haruț să se antreneze în condiții improprii, deoarece jucătorul nu a acceptat reducerea salariului. De altfel, jucătorul a și devenit liber de contract din cauza decizii foarte ”inspirate” a conducerii de a-și bate joc de el. Desigur, ambii au plecat de la club și amenda o plătește ACS Poli, nu cei de vină pentru hărțuirea sportivului

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a amendat de asemenea clubul de fotbal ACS Poli Timişoara cu 10.000 de lei pentru «hărţuirea» jucătorului Denis Haruţ (20 de ani). “Cei de la ACS Poli Timişoara l-au hărţuit pe jucător, au încercat să îi scadă salariul fără acordul său. L-au trimis să se antreneze separat, nu i-au pus la dispoziţie nici antrenor, nici preparator fizic, a fost supus unui tratament diferenţiat faţă de colegii săi”, a declarat Cristian Jura, secretar de stat în cadrul CNCD.

Echipa își continuă pregătirile pentru Liga a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.