Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Ripensia a pierdut primul meci cu Alexandru Pelici pe bancă, la scorul de 1-0 pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Debut nefast pentru Alexandru Pelici, deoarece Petrolul a dominat categoric, dar a marcat doar prin Antoche în debutul meciului, joc terminat de ripensiști în nouă oameni, cu om elimina tși un accidentat după epuizarea schimbărilor. 

Meciul a început prost pentru Ripensia, care nu a reușit să pună pericol mai deloc în prima repriză și a avut o singură ocazie tot meciul și niciun șut pe poartă. În minutul 4, Petrolul a marcat după un corner bătut bine de pe dreapta de Clduiu Herea. Mingea a ajuns la Paul Antoche, care din colțul caruelui mic a marcat cu capul la bara a doua. Gazdele au dominat categoric, dar fără multe ocazii de poartă. Dobre a intervenit bine la o minge centrată pentru Arnăutu, mingea a ajuns la Danci, care a trimis peste poartă. Până la pauză, ploieștenii au mai avut o ocazie la șutul pe lângă buturi al lui Ștefănescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Roș-galbenii au rămas în inferioritate numerică din minutul 48. Ștefănescu a scăpat spre poartă de lângă Străuț, iar Dobre a ieșit necugetat, la 25 de metri, și i-a luat piciorul. Arbitrul i-a dat ușor cartonașul roșu, deși Străuț îl scotea pe portar din postura de ultim apărător. Pelici l-a scos pe Popovici și l-a trimis în teren pe Păduraru. Petrolul însă nu a putut ataca, iar spectatorii au cerut la un moment dat și demisia presședintelui. Ripensia le-a dat și o mare șansă la o preluare a lui Popa cu pieptul spre propria poartă, Ștefănescu i-a luat fața,a pasat la Saim, care a trimis însă peste poartă din 7 metri.

Timișorenii au aavut o ocazie mare în minutul 75, după ce au începtu să aibă mai mult inițiativa de joc. Cluci a preluat cu spatele la poartă la 14 metri și i-a pasat lui Călin Toma, care a trimis puțin pe lângă poartă. Ripensiștii au terminat meciul în nouă oameni pe teren, deoarece din minutul 86, Adrian Ungureanu a fost scos cu targa, accidentat. Mijlocașul nu a mai reintrat și oaspeții aveau epuizate schimbările, dar ploieștenii nu au mai putut profita de doi oameni în plus și au continuat să paseze cu spatele, în huiduielile publicului. Șutul lui Danci nu a putut pune probleme pentru Păduraru, iar Petrolul a câștigat cu un scor la limită.

Petrolul Ploiești: Tordai – Alb. Olaru, Antoche, Fl. Plămadă, Ţigănaşu – M. Chindriş , Danci – Cl. Herea (min 67 Lumu), Ştefănescu (min 81 N. Popescu), Saim (min 81 R. Grecu) – Arnăutu

Ripensia Timișoara: Şt. Dobre – Ad. Popa, Bg. Străuţ, Hecsko, C. Toma – Burdeţ, Apro (min 46 Anghelina) – Al. Popovici (min 51 Păduraru), Zaluschi (min 81 Ungureanu), Cluci – M. Gueye

Etapa viitoare, Ripensia primește vizita celor de la CS Mioveni.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.