Joma - JSport.roJSport.ro

viitorul-romario-benzarRomânia a terminat la scorul de 1-1 meciul cu Muntenegru din debutul preliminariilor pentru Mondialul din 2018. Au jucat  timișorenii Romario Benzar, debutant la naționala de seniori, și Steliano Filip, titulari, plus Gabriel Torje. Din păcate Nicușor Stanciu a irosit penaltiul ce putea aduce victoria pentru tricolori în prelungirile partidei de la Cluj.

Selecționerul Christoph Daum a început cu doi timișoreni în primul ”11”, fundașul dreapta Romario Benzar, la debut în naționala mare, și fundașul stânga Steliano Filip. Ambii s-au achitat bine de sarcini în prima repriză, când și fostul portar de la Poli Timișoara, Costel Pantilimon, a scos două mingi dificile. De asemenea, menționnăm că și Dragoș Gigore,  unul dintre cei mai experimentați tricolori de pe teren, a jucat în trecut la CFR Timișoara între 2006-2008.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După un 0-0 la pauză, meciul a curs tot într-un ritm destul de lent. În minutul 70, mijlocșul timișorean Gabriel Torje l-a înlocuit pe atacantul Florin Andone. A doua schimbare avea să fie cea cu noroc, deoarece Adi Popa a marcat în minutul 85, din careu, după o centrare venită de la Stanciu. Două minute mai târziu, Muntenegru a egalat cu capul prin Jovetic, care a reluat o lovitură liberă de lângă reșițeanul Moți.  La final, Stanciu a trimis peste poartă penaltiul ce ar fi putut aduce 3 puncte României.

Filip și Benzar au fost integraliști. La națională a mai fost chemat și timișoreanul Dorin Rotariu, care nu a prins lotul.

foto: ziuaconstanta.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.