Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli Timișoara l-a recâștigat pe Deian Sorescu, care părea ca și plecat la Esbjerg, formație care i-a înregimentat pe tinerii români Adi Petre și Nicu Cârnat. Deși danezii păreau încântat de jucătorul de 19 ani, până la urmă, nu a fost pe postul pe care căutau un transfer.

Concret, cei de la Esbjerg au dorit un fundaș dreapta, iar Sorescu este mai degrabă mijlocaș, deși la Poli Timișoara din prima ligă, Ionuț Popa l-a utilizat și ca fundaș dreapta. De asemenea, danezii au transferat și ceva jucători cu experiență și în aceste condiții, transferul care părea ca și realizat nu se mai face. ASU Poli ar fi încasat o sumă modică, dar câștigă din punct de vedere fotbalistic, deoarece Sorescu e unul dintre cei mai buni jucători U21 din lotul pe care îl are sub comandă Bogdan Andone și o variantă bună pentru posturile de mijlocaș dreapta sau stânga. ”El se întoarce, va merge cu echipa în cantonament”, ne-a confirmat Marius Cociu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, ASU Poli a pierdut un alt mijlocaș foarte bun, poate cel mai tehnic fotbalist din lot. Alex Birău se pare că nu va prelungi contractul cu alb-violeții, dșei era dorit de Bogdan Andone. ”Birău mai degrabă a ales el. Noi știam că el are rețineri în a semna noul contract, nu era mulțumit de condițiile financiare, dar am crezut că se va urca totuși în mașina de cantonament. Bogdan Andone l-a dorit foarte mult, din punctul nostru de vedere, a făcut o greșeală. Între timp a apărut și Krausz, dar să nu se înțeleagă că l-am adus ca înlocuitor al lui Birău. Negociam cu el imediat de după venirea lui Andone. Dar, din punctul nostru de vedere, el este în continuare la noi, deoarece nu știu să negocieze încă cu altă echipă”, a mai spus Cociu.

Miercuri, ASU Poli joacă un meci amical cu Miercurea Ciuc, în cantonament.

foto: facebook.com/sspolitimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.