Joma - JSport.roJSport.ro

Alerta legată de coronavirus impune tot mai multe măsuri restrictive la nivel național. Pe lângă ce se stabilește la nivel central, și prefecturile, prin Comitetele Județene pentru Situații de Urgență, pot impune măsuri sau recomandări. Cel din Timiș recomandă zero spectatori la evenimente, dar deocamdată cei de la ASU Poli spun că nu au primit nicio hârtie oficială.

UPDATE: Clubul a anunțat că meciul se va juca fără spectatori, la ora 15, sâmbătă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CJSU Timiș a anunțat de marți seara că recomandă autorităților locale să nu permită ca evenimentele din județ să aibă loc cu spectatori. Teoretic, pentru un eveniment, este nevoie de avizul DSP și al primăriei. ”Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, având în vedere situația epidemiologică de la nivelul județului Timiș, a decis transmiterea către autoritățile publice locale a unei recomandări privind sistarea desfășurării tuturor evenimentelor publice – activități publice sau private, în incinte sau în aer liber – indiferent de numărul de participanți, până la data de 31 martie”, se arată într-un comunicat de marți al Prefecturii Timiș.

ASU Politehnica a solicitat un aviz de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, iar deocamdată, nu au primit niciun răspuns. Cei de la club spun că nu au cerut aviz și la Primăria Municipiului Timișoara. ”Noi am cerut aviz de la DSP de luni. Încă nu am primit niciun răspuns. Așteptăm, pentru că ei sunt cu evenimentele în desfășurare. Am cerut doar avizul DSP, cum ne-a cerut federația”, ne-a declarat Sebastian Novovici, liderul asociației suporterilor Druckeria, care se ocupă de managementul clubului de fotbal, conform contractului cu UPT.

În funcție de ce se va decide, meciul ar putea să se joace fie la 11, fie la 15. ”Dacă nu vor fi spectatori, discutăm. Posibil să se joace la 11. Dacă vor fi spectatori, se joacă la ora 15”, a mai spus Novovici. astăzi, de la 18,30, meciul de volei dintre CSM Lugoj și CSM Târgoviște se joacă fără public, după ce DSP nu a dat nicio hârtie, iar Jandarmeria a precizat că e mai bine să nu fie spectatori.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.