Etapa a XVIII-a din Liga a II-a, penultima a turului, aduce meciul dintre Ripensia Timișoara și ASU Poli, cu primii în calitate de gazde. Pentru cine a sperat ca partida să atragă atenția întregii țări, din păcate, veștile sunt cam proaste.

Conform programărilor de pe site-ul frf-cca, unde se anunță delegările arbitrilor, partida va avea sâmbătă, la ora 11, în Ciarda Roșie. De asemenea, din ultimele informații, meciul nu va fi televizat! De luna aceasta, în fiecare rundă se dau patru partidele, după ce și Telekomsport a cumpărat opțiunile 3 și 4. Digisport le deține pe primele două și ar fi dorit să televizeze meciul. Totul a picat însă din lipsa unui car de transmisiuni valabil, așa că meciul nu va fi transmis la nivel național.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Tot conform site-ului Comsiei Centrale a Arbitrilor, meciurile televizate vor fi: Chindia Târgoviște – Dunărea Călărași, sâmbătă la ora 12, FC Argeș – Olimpia Satu Mare, sâmbătă la 13, ATENȚIE!, Clinceni – Balotești, duminică la ora 14, și Mioveni – Hermnnstadt, duminică la ora 18. Așadar, un adevărat derby de Ilfov ”ia fața” derby-ului Timișoarei. Cu atât mai îngrijorător cu cât duelurile Vestului sunt în cădere liberă în ceea ce privește și asistența pe stadioane.

Dacă în lunile mai și iunie, la partidele dintre ASU Poli – UTA, respectiv ACS Poli – UTA, au fost aproape 13.000 de oameni pe ”Dan Păltinișanu”, toamna nu a ”multiplicat” bobocii. În 15 octombrie, la ASU Poli – UTA au fost aproape 6.000 de spectatori. Ulterior, în Cupa României, la partida dintre cele două Poli au fost undeva la 3.000 de spectatori. Miercurea trecută, la meciul Ripensia – UTA au fost cu indulgență 400 de spectatori.

Deocamdată, cei de la Ripensia nu au stabilit 100% că partida va fi în Ciarda Roșie, dar aceasta e dorința clubului. ”Noi așa ne-am dori, încă nu am confirmarea conducerii”, ne-a declarat antrenorul interimar Radu Suciu. Rămâne de văzut unde va sta galeria CVUCS și câți timișoreni vor veni la meci.

1 COMENTARIU

  1. Importantă este prezența spectatorilor, indiferent de stadion. Cât despre televizare, banii sunt destul de puțini. Sperăm să fie un meci frumos și cel mai bun să câștige. Ar trebui să fim bucuroși pentru acest derby! Cinste Timișoarei, leagănul fotbalului românesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.