Joma - JSport.roJSport.ro

 

ACS Poli a pierdut cu 2-1 meciul jucat cu Sportul Snagov, și rămâne cu 4 puncte. David Pop a deschis scorul, dar ilfovenii au egalat în repriza a doua, prin Buia și Hlistei, după un joc cu două reprize diametral opuse, desfășurat din nou cu maximum 200 de spectatori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ritmul de joc a fost unul destul de scăzut, dar cu toate acestea, ocaziile nu au lipsit. Snagovul a fost periculoasă la o fază la care Hlistei era să scape spre poartă, dar a fost blocat de Smaranda, care s-a descurcat și un alt balon șutat de același jucător. Alb-violeții au fost periculoși în minutul 21, când Filip a reluat cu capul un balon, dar Iacob a scos de sub transversală. Echipa lui Laszlo Balint nu a arătat deloc ca ocupanta locului secund și timișorenii au avut mai multe șansesă marcheze.

Portarul Iacob era să fie prins pe picior greșit la o minge pe care a boxat-o în față, iar Dorin Codrea putea să profite, însă Stancu a apărut și a salvat. Același mijlocaș s-a aflat la finalizare după un contraatac în minutul 41. Până la urmă, insistețele timișorenilor au dat roade în minutul 43. Velcotă a bătut bine o lovitură liberă, în gura porții, iar David Pop i-a luat fața lui Lică și amarcat cu capul, la o fază la care Iacoc nu a putut interveni decisiv. Trebuie spus că înante de pauză, Rudolf Avaro a fost înlocuit de Golda, iar Filip a trecut fundaș stânga.

Totuși, timișorenii nu au mai avut atât de multe ocazii în repriza secundă. În minutul 59, Snagovul a egalat, după un corner bătut de pe dreapta de Buia. Mingea a ajuns la Hlistei,  Drăghici nu l-a putut opri, iar jucătorul a marcat cu un șut pe lângă Smaranda. Portarul a reușit să scoată un șut al lui Buia de sub bară, dar în minutul 68, ilfovenii au marcat din nou. Hlistei a bătut cornerul de pe stânga, iar Buia a marcat de data asta. Timișoara a putea fi periculoasă la o fază la care Pop a scăpat singur, dar Iacob a reținut șutul.

Igor Basic a ajuns și el în poziție bună, dar execuția cu capul a fost foarte slabă. Giani Stere a avut la rândul său o ocazie, când se afla în fața porții, în prelungiri, dar a luftat peste. La ultima fază, Filip a trimis spre poartă, dar un jucător a scos de pe linie.

ACS Poli Timișoara: Smaranda – Haruţ, Basic, Ivanov, Rudolf Avaro (min 40 Golda, min 81 Stere ) – Melinte, D. Codrea (min 71 Bârnoi) – D. Filip, Dav. Pop, Velcotă – Oct. Drăghici

Sportul Snagov: Fl. Iacob – Şt. Vlădoiu, V. Lică, Fl. Ilie , Bg. Stancu, Val. Bărbulescu, Borţoneanu, Vl. Bărbulescu (min 46 Oanea), Buia (min 81 Tazouti), Hlistei (min 86 Ion), Dănălache

Ștefan Nanu a fost foarte nemulțumit de Golda, dar și de Rudolf Avaro, dar a fost mulțumit că atitudinea echipei e schimbată. ”Păcat de munca depusă astăzi. Să pierzi un joc pe care îl ai în mână, intri la pauză cu 1-0 după o primă repriză doarte bună. Am luat două goluri din faze fixe. Nu voi comenta ce s-a întâmplat în repriza a doua, dar suferim. Sunt doi-trei jucători cu experiență, restul sunt copii ce vin de la un nivel foarte scăzut. Dar azi și-au dorit foarte mult, demult nu i-am văzut așa de motivați, era echipa de pe locul doi, neînvinsă. Azi ne-am bătut singuri, nu a fost adversarul o echipă care să facă diferența, am pierdut din lipsă de marcaj la două faze fixe. Am avut și ghinion, în prelungiri ei au scos de pe linia porții. Mergem mai departe, ne purtăm crucea. Ceea ce mă bucur este că am schimbat atitudinea și mentalitatea, trebuia să învățăm din greșeli. Un plus este Dușan Ivanov, care a venit după trei săptămâni fără pregătire și a intrat bine după două zile de antrenament. Complimente pentru acest David Pop, nu a jucat un an, care nici nu a făcut pregătirea. Lui Golda să-i fie rușine, mi-a zis că de ce joacă Ivanov venit de două zile și nu joacă el. Pe Avaro l-am schimbat din cauza evoluției lui. Meinte a jucat foarte bine, deși vine după o accidentare. L-am băgat iar pe Bîrnoi, a jucat în aceeași notă”, a spus Ștefan Nanu.

Laszlo Balint a recunoscut că echipa sa nu a jucat deloc grozav și a dedicat victoria lui Robert Elek, care va lipsi o perioadă îndelungată. ”Sunt 3 puncte extraordinare. Clasamentul este foarte echilibrat, oricine poate învinge pe oricine și aceste cu aceste 3 puncte rămânem în plutonul fruntaș. Am avut și un pic de șansă, în ultimele secunde am avut foarte mari emoții, dar important este că s-a terminat cu bine. Am avut o primă repriză slabă, am marcat două goluri din faze fixe. Sunt bucuros pentru că au fost faze lucrate, execuțiile au fost bune. Am avut multe momente în care am suferit ca joc, asta și datorită adversarului, o echipă cu jucători tineri, plini de entuziasm, pasiune, elan. Astăzi am suferit în defensivă, s-a dovedit că ACS Poli are jucători care ne pot pune probleme, am și luat golul în urma unui astfel de moment. Pentru mine este important că am fost pragmatici și am luat cele 3 puncte. Astăzi a trebuit să facem unele improvizații, am avut jucători cu unele probleme medicale. Îi dedicăm această victorie lui Robert Elek, jucătorul accidentat la meciul de Cupă. Cheia succesului nostru este că suntem un grup unit, mă felicit că am reușit să aduc mulți jucători de calitate, suntem o mică familie”, a punctat antrenorul Snagovului.

Etapa viitoare, ACS Poli joacă pe terenul codașei Balotești.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.