Joma - JSport.roJSport.ro

Astăzi, la sediul FRF s-au stabilit împerecherile între județe pentru barajul de promovare în Liga 3, care se va juca în luna iunie. Timișul va avea o misiune destul de accesibilă din nou, deoarece va juca cu campioana județului Mehedinți, udne Liga a IV-a este sub cea din vest.

În zona Vest, în urma tragerii la sorți au mai ieșit două jocuri: Arad – Caraș-Severin și Gorj-Hunedoara. În Timiș, returul Ligii a IV-a se va anunța destul de interesant. Lider cu 38 de puncte e Timișul Șag, dar mai sunt și alte echipe interesate de promovare. E vorba despre locul 2, Avântul Periam, care are 37 de puncte, locul 3, Universitatea de Vest Timișoara, cu 36 de puncte, Phoenix Buziaș, locul 4, cu 30 de puncte, dar și CSM Lugoj, care ocupă locul 7, cu 26 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ceea ce privește Mehedinți, liderul este Recolta Dănceu, cu 30 de puncte. Deocamdată, Dănceul nu are Certificat de Identitatea Sportivă, dar mai are timp să se pună la punct. Altfel, dacă liderul din Mehedinți nu va avea CIS, barajul nu se va mai disputa, iar campioana Timișului va promova direct. Locul 2 din județul de la gurile Dunării este CS strehaia, cu 27 de puncte. Timișul va fi gazdă la meciul tur, din 13 iunie, iar apoi, în 20 iunie, se va juca returul, în Oltenia.

Timișul și Mehedinți s-au mai duelat la baraj în 2018. Dumbrăvița nu a avut nicio problemă cu Viitorul Șimian. Anul trecut, Fortuna Becicherecu Mic a trecut lejer de Voința Lupac, campioana din Caraș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.