Joma - JSport.roJSport.ro

Partidele din primul tur al Cupei României s-au terminat bine doar pentru CSC Ghiroda, singura timișeană care s-a calificat mai departe. Echipa lui Tavi Benga a eliminat-o pe Millenium Giarmata, Avântul Periam a pierdut cu Progresul Pecica, iar Voința Lupac a învins-o pe CSM Lugoj, cu prea multe goluri pentru brigada arădeană de arbitri, care a fost aproape de o mare gafă.

La Giarmata, a fost derby timișean între Millenium și Ghiroda. Oaspeții au câștigat cu 2-1 după ce au deschis scorul prin Bădăuță, în minutul 12. Giarmata a egalat în minutul 65, datorită lui Alexandru Vlăduți. După un penalty ratat de Silaghi în minutul 85, golul victoriei pentru ghirozeni l-a marcat Sebastian Budur, în minutul 88. Tot cu 2-1 a trecut și Progresul Pecica de Avântul Periam. Oaspeții au deschis scorul în minutul 49, prin Cristian Tiric. Trandu a ratat un penalti, însă egalarea a venit tot de la punctul cu var, prin Beniamin Dobra. Golul victoriei arădene l-a marcat Bozian în minutul 88.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Lupac, gazdele au câștigat cu 6-3 cu CSM Lugoj, după 2-2 la pauză. Gazdele au deschis scorul în minutul 2, prin Andrei Modâlcă. Lugojenii au preluat conducerea după golurile marcate în minutele 31 și 40 de Folarin și Salim, însă Alex Avramovici a egalat în minutul 42. Lugojenii l-au pierdut pe portarul Filip, accidentat destul de serios, și de aici s-a rupt filmul meciului. Liviu Străin a înscris în minutele 67 și 71 pentru cărășeni, urmat apoi de Alexandru Nicola și Cristian Popa. Pe final, Claudiu Ardelean a mai înscris pentru lugojeni. Din informațiile noastre, brigada condusă de Tudor Jurca a și uitat inițial să treacă ultimul gol în raport, dar au reușit să corecteze la timp eroarea.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.