Joma - JSport.roJSport.ro

În săptămână electorală, toată etapa de Liga 3 s-a jucat vineri. Din cele patru echipe din Timiș, Fortuna Becicherecu Mic și Ghiroda și Giarmata Vii s-au ales cu ceva, în timp ce Dumbrăvița și ACS Poli au suferit înfrângeri.

La Becicherecu Mic, meciul cu Cetate Deva s-a terminat la scorul de 0-0. În Ghiroda, s-a marcat în partida cu Flacăra Horezu. Mai întâi a înscris Liviu Herci pentru gazde, în prelungirile primei reprize, dar Adrian stănică a egalat în minutul 86. La Timișoara, ACS Poli a pierdut acasă cu 2-1, deși a reușit să o egaleze pe Chișineu Criș. Marian Codrea a marcat ambele goluri ale oaspeților în minutele 28 și 69, după ce în minutul 62, Sebastian Velcotă egalase.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dumbrăvița a pierdut cu 4-3 acasă, cu CS Hunedoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Dorin Codrea, dar peste zece minute, Marco Enciu și-a dat autogol. Atacantul a înscris înainte de pauză pentru 2-1 dar imediat după reluarea jocului, Flavius Iacob a marcat pentru 2-2. Enciu și-a mai adus o dată echipa în avantaj, dar hunedorenii au marcat prin Dorin Burlacu și același Iacob în minutele 59, respectiv 62.

Când a mai rămas de jucat o singură etapă din tur, echipele din Timiș sunt departe de primul loc, ocupat de Craiova, cu 38 de puncte. Pe 6 și 7 se află, cu 20 de puncte, Ghiroda și Becicherecu Mic. Dumbrăvița, e pe 8, cu 19 puncte, în timp ce cu 11 puncte, ACS Poli e pe locul 14, penultimul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.