Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara, altădată leagăn al fotbalului românesc, nu a mai văzut în ultimele luni meciuri de fotbal de prima ligă. Despre Liga I mai voribm doar dincolo de marginea orașului, la Becicherecu Mic, unde Fortuna e în al doilea sezon din primul eșalon feminin, după dispariția ”leopardelor” de la CFR.

Fotbalistele de la Fortuna au reușit să se salveze de la retrogradare, oiectivul stabilit pentru primul sezon. Dpuă un prim loc 8, ambițiile la echipa antrenată de Florin Pădurean au crescut. În vară s-au făcut transferuri, dar ”călcâiul lui Ahile” au fost jucătoarele junioare. Chiar și așa, clubul și-a fixat obiectiv o clasare în primele 5. Un factor important a venit însă din desființarea celor de la CFR Timișoara. Din fieful din Blașcovici, Fortuna a putut transfera și să se întărească.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Și așa a și fost. Au venit fotbaliste tinere cu o valoare peste cele existente, iar astfel, junioarele nu au mai fost punctul slab în echipă. Turul de campionat s-a terminat bine pentru Fortuna, pe locul 4 din 9, la egalitate cu locul 3 și la 2 puncte de locul 2. E loc de mai bine și echipa poate spera la podium. De asemenea, în Cupa României, fetele vor fi gazde în sferturi, la partida cu Prundu Bârgăului, programată în jurul datei de 1 martie. Și acolo, e loc de speranțe.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.