Joma - JSport.roJSport.ro

Cătălin Straton și Alin Șeroni se regăsesc din nou în echipa ideală a Ligi I, de data aceasta în cea a etapei a XVII-a. În formația stabilită de redacția site-ului lpf.ro se află din nou alt ”abonat”, timișoreanul Dorin Rotariu.

În etapa a XVII-a, Poli a bătut-o pe Astra cu 2-0, iar Straton a fost din nou lăudat pentru intervențiile sale, pentru a patra prezență în echipa etapei. ”Sigur în intervenţii şi cu o coordonare foarte bună a defensivei, Straton a pus umărul la primul succes al bănăţenilor din Liga 1 Orange în faţa Astrei. Prinde pentru a patra oară echipa etapei”, a declarat goalkeeperul de 27 de ani al Timișoarei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, chiar dacă nu ca în meciul ci Iași, Șeroni a uimit din nou cu un gol marcat. ”A fost omul meciului cu Astra, în care a marcat un gol, după o acţiune de peste 60 de m şi a contribuit la a doua reuşită izbutită de bănăţeni. Foarte greu de depăşit în defensivă”, se arată pe site-ul lpf.ro despre fudașul bănățenilor.

De asemenea, Dinamo s-a impus cu 2-1 în deplasare la FC Voluntari în runda a XVII-a, cu goul marcat de timișoreanul Dorin Rotariu. ”A marcat golul prin care dinamoviştii s-au impus în faţa celor de la FC Voluntari. Cifre bune în primele 17 etape: șase goluri, o pasă decisivă şi trei prezenţe în echipa etapei”, se arată despre atacantul de 21 de ani.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.