Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa Universității de Vest va mai juca doar meciuri de clasament la Campionatul European de Fotbal Universitar, organizat anul acesta în Spania. În grupe, elevii lui Vlad Bura au obținut două victorii, un egal și o înfrângere.

Timișorenii au început competiția cu o remiză, la scorul de 1-1 cu echipa Universității ruhr din Bochum, cu gol marcat de Dennis Ciobanu. A urmat apoi un succes clar, la scorul de 4-0, cu Universitatea Marie Curie din Lublin, cu goluri marcate de Patrick Niță, Cristian Pădurariu și Marko Giuricici, ultimul cu două reușite. A venit alt succes, cu 3-1 cu portughezii de la Universitatea din evora, grație golurilor înscrise de Marko Giuricici, Patrick Niță și Mihai Olariu. În ultimul meci, au pierdut însă cu 1-0 cu Universitatea din Istanbul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

UVT va mai juca doar meciuri de clasament în Spania, unde a ajuns din postura de campioană universitară națională. Studenții au făcut fotografii și pe Santiago Bernabeu. La Europeanul de la Madrid, România a avut și un arbitru. George Manea a oficializat meciuri, inclusiv cu sistemul VAR. UVT are calificată echipa și la Europeanul Universitar de Volei masculin, organizat în Polonia, la Lodz.

foto: facebook.com/csuuvtfotbal

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.