Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara se poate mândri din nou cu jucători în echipele ideale ale Ligii I, mai precis, cele din etapa a XIX-a și a XX-a. Au prins nominalizărilor celor de la lpf.ro Octavian Drăghici, Cătălin Doman și Romario Benzar.

În etapa a XIX-a, Poli Timișoara a remizat la scorul de 2-2 în deplasare la CFR Cluj, iar Tavi Drăghici (foto) a marcat ambele goluri. Atacantul a marcat cinci goluri în alb-violet, patru în campionat și unul în Cupa României. ”A fost omul meciului din Gruia, în care a marcat de două ori şi a pus în dese rânduri presiune pe apărarea adversă. A înscris nouă goluri în cele 50 de partide disputate pe prima scenă din România”, se arată pe site-ul Ligii despre Drăghici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alb-violeții au învins cu 1-0 în meciul cu FC Voluntari, din runda a XX-a, iar remarcatul zilei a fost Cătălin Doman, care a și scos penaltiul din care tot el a marcat. Mijlocașul are tot cinci goluri marcate pentru Poli, trei în campionat și două în Cupa României. ”A fost cel mai bun jucător de pe teren. Contra ilfovenilor, mijlocaşul bănăţenilor a scos un penalty, pe care l-a transformat. În plus, a participat la fiecare acţiune ofensivă a echipei sale. A ajuns la trei goluri în ediţia curentă”, scriu cei de la lpf.ro despre Doman.

În aceeași etapă, Viitorul s-a impus cu 2-1 în deplasare la Chian,a iar golul victoriei l-a marcat fundașul timișorean Romario Benzar, care anul acesta a intrat și în circuitul naționalei mari. ”A marcat golul în urma căruia dobrogenii au urcat în fruntea clasamentului. A parcurs cu Viitorul drumul de la debutul acestora în Liga 1 din 2012 până pe prima poziţie în clasament”, se arată pe aceeași sursă despre fundașul dreapta.

foto: renasterea.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.