Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Lugoj s-a impus cu 4-3 la penaltiuri în Cupa României pe terenul celor de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, după ce în timpul regulamentar și după prelungiri a fost 0-0. Un meci echilibrat, marcat însă de greșelile flagrante de arbitraj, în detrimentul ambelor echipe și al fotbalului per ansamblu.

FRF a continuat și în turul III ”experimentele” cu meciuri fără observatori, iar în Timiș a fost delegata o brigadă condusă de Adina Popa, de la comisia din Satu Mare. Încă din prima repriză, centrala a făcut nenumărate greșeli, inclusiv la faze ușoare, inacceptabile la acest nivel. Altfel, Ghiroda a avut ocaziile mai mari, și chiar și un gol marcat de Mancaș în prima repriză, dar din ofsaid însă. Până la urmă, Lugojul a reușit să ducă meciul în prelungiri, și nici acolo nu s-a marcat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La executarea loviturilor de departajare, ambele echipe au început cu goluri marcate de Alexandru Baranyi și Beniamin Dobra. Marco Giuricici a făcut 2-1 pentru gazde, iar Alexandru Filip a parat șutul lui Nicolae Jula. Au urmat golurile lui Cosmin Saizu și Andrei Sărăcin. Raul Barbu a scos șutul lui Cosmin Mancaș, iar Andrea Săndescu a egalat la 3-3. Barbu a fost erou și cu Rareș Mureșan, iar Dorin Mărmăreanu a marcat golul victoriei.

CSC Ghiroda: Filip, Horcea, Ciobanu, Mureșan, Mancaș, Saizu, Baranyi, Berivoescu, Țugui, Hotca, Totic. Au mai intrat: Giuricici, Jichici.

CSM Lugoj: Barbu, Margan, David, Predescu, Săndescu, Jula, Mărmăreanu, Precupanu, Socaci, Cărăbaș, Bologa. Au mai intrat: Sărăcin, Dobra, Maier, Rațiu

Ilie Rotariu a stat mai ”retras” contra fostei sala eechipe și l-a lăsat pe Eugen Miculescu să dea indicații de pe bancă. ”Pot spune că a fost o victorie norocpasă, la loteria penaltiurilor. A fost un meci echilibrat, putea să câștige oricare dintre cele două echipe. Dar mă bucur pentru acești jucători tineri de la Lugoj că au reușit această calificare, pe care sincer să fiu, mi-am dorit-o mult. De obicei el joacă în teren. Azi a hotărât să stea pe margine, el e antrenor secund și jucător. Am mai și strigat, dar de multe ori, când strigăm mai multe persoane, sunt derutați jucătorii. Au fost bune indicațiile date de el”, a punctat Rotariu după meci.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.