ASU Poli Timișoara încheie anul în deplasare la FC Argeș, pentru un duel între cele două echipe alb-violete din Liga a II-a. Bănățenii vor să termine anul cu un nou succes, mai ales că în tur a fost 2-1, la primul meci pe Știința jucat în acest sezon, care a fost tot televizat.

Krausz și Taub au unele probleme medicale, dar Andone speră să aibă tot lotul valid. ”Ne așteaptă un meci dificil. E ultima etapă, probabil va fi un teren desfundat după vrea din ultima perioadă. Întâlnim o echipă bună, care vine după trei victorii consecutive. Dar e un meci important pentru și trebuie să terminăm cu un rezultat pozitiv acest sezon de toamnă. Au doi jucători suspendați (n.r. Costin și Stan) după ultima etapă, dar au un lot numeros, echilibrat valoric și care au soluții pe posturi. E o echipă ofensivă, au marcat cinci goluri în ultimele etape. Dacă ne luăm după ultimele trei etape, sunt două echipe care vin după trei victorii în ultimele trei etape. Cu siguranță va fi un meci disputat, cu miză, sper să fim concentrați, să nu facem greșeli pe faza defensivă, iar pe faza defensivă să profităm de situațiile pe care ni le vom crea”, a declarat Bogdan Andone.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Alexandru Bădăuță își propune să dea un nou gol în poarta echipei antrenate de Augustin Eduard. ”E un meci ca toate celelalte meciuri. Sper să terminăm bine acest tur de campionat. Prima și ultima impresie conteză. Am reușit să marchez în a doua etapă cu ei, sper să marchez și sâmbătă. În acest an s-au schimbat motivațiile, și obiectivele și datorită acestui fapt, clasarea noastră mult mai bună ca anul trecut. Cu o victorie cu Pitești și apoi avem în prima etapă cu Chindia acasă, putem spera la un loc de baraj. Dar mai sunt multe meciuri de disputat, luăm fiecare meci în parte. Sperăm că vom reuși ceva frumos. Chiar dacă am avut oscialții în rezultate, tot timpul am sperat că putem obține mai mult”, a declarat atacantul.

Ioan Mera e convins că ASU Poli poate prinde locul 3 la final de sezon, așa cum a spus după meciul cu UTA. ”Ne așteaptă un meci greu, dar noi trebuie să mergem acolo concentrați, să ne facem jocul nostru. Trebuie să ne întoarcem cu puncte la Timișoara. Am semnat cu ASU pentru că credeam și cred în continuare că putem aduna mai multe puncte și putem să urcăm în clasament. Doar să fim concentrați, trebuie să facem ceea ce trebuie să facem și probabil vom fi acolo unde ne dorim în clasament. A trecut mult timp de atunci, sper să fie la fel sâmbătă și să ne facă fericiți pe toți”, a precizat Mera.

ASU Poli joacă la FC Argeș sâmbătă de la ora 12 într-un meci televizat de Telekomsport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.