Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli începe meciurile oficiale din 2020 chiar cu derby-ul cu Rapid, care se va disputa pe ”Dan Păltinișanu”. Cele două echipe trec prin momente diferite, iar clar, presiunea cea mare este pe giuleșteni.

Alb-violeții au tot lotul valid pentru acest joc. ”Un meci important pentru noi, pentru că este primul meci după o pauză așa lungă. Două echipe cu galerii înfrățite, obiective și bugete diferite. Este o presiune mai mare pe ei, din punctul meu de vedere, pentru că spectatorii își doresc ca Rapid să ajungă cât mai repede în Liga 1. Sper să profităm de această presiune care este pe ei. Rapidul are un antrenor tânăr, ambițios, chiar îl felicit, pentru că nu e ușor să lucrezi sub presiunea care e la Rapid. Sper ca la meciul de duminică, suporterii noștri să vină în număr cât mai mare la stadion. Cu siguranță lumea din oraș are o foame de fotbal, de rezultate, sper să pot să garantez că prin atitudinea noastră, toți jucătorii vor avea la meci o atitudine pozitivă”, a precizat antrenorul Octavian Benga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Runda trecută, Rapid a remizat cu Turris, iar căpitanul Ionuț Voicu a fost eliminat. Poli nu a avut meci, iar Benga spune că aceste situații nu îi avantajează formația. ”Jucătorii nu au ritm, pentru noi nu este un avantaj că nu am jucat prima etapă, ei au un avantaj că au simțit deja competiția. E bine pentru noi că nu au pierdut. Curios, în prima repriză au făcut un joc slab Rapidul, iar apoi, cu un om în minus, s-au adunat. Nu mi-aș fi dorit să fie eliminat Ionuț Voicu. Cu siguranță Daniel Pancu va face schimbări în prima echipă și va fi altă echipă, va schimba profilul și pot apărea surprize”, a mai spus Benga.

Căpitanul Ioan Mera a jucat în trecut și la Rapid. ”Așteptăm de ceva vreme meciurile oficiale că pentru că ne-am saturat de meciurile amicale. Ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci, suntem concentrați 100% și cred că vom ieși învingători dacă vom face ce trebuie pe teren. Am jucat la Rapid, eu sunt rapidist de mic. Pot spune că mi-am îndeplinit un vis. A fost o perioadă scurtă, nu a fost cea mai bună perioadă a Rapidului. Cred că va fi un spectacol în tribună, între cele două galerii frumoase, cred, cele mai frumoase din țară. Nu cred că va fi stadionul plin, dar câteva mii de spectatori o să fie”, a declarat Mera.

Fabio Trip a semnat iarna trecută cu Rapidul, când s-a și pregătit cu echipa, dar nu a mai rămas la București. ”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună din punctul meu de vedere, căreia îi place să atace și căreia nu prea o să-i placă dacă atacăm noi. O să fie un meci fain, cu multă lume în tribună, sper să ne împingă de la spate. Am mers la Rapid, am semnat cu cu ei, am făcut cantonamentul cu ei, dar am decis să vin înapoi să joc la echipa cu care m-am născut. Au fost alte motive la mijloc”, a precizat Trip, fără să dea multe detalii de ce nu a rămas la Rapid.

Meciul dintre Poli și Rapid începe duminică de la ora 11 și e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.