Joma - JSport.roJSport.ro

Pentru fotbalul timișorean, Liga I este o amintire de câțiva ani, iar perspectivele de revenire în elită sunt mici pe un termen scurt. Chiar și așa, fotbalul jucat îndeosebi de echipele de Liga 2 din oraș constituție o trambulină bună de lansare pentru tinerii fotbaliști, fie că vorbim de localnici sau nu.

Cel mai nou nume care are șanse să joace în Liga I, și chiar de săptămâna viitoare, este brașoveanul Călin Popescu. Fotbalistul a fost împrumutat în vară la ASU Poli, de clubul de care aparține, Sepsi Sfântu Gheorghe. Mijlocașul de 18 ani, care poate juca oriunde în spatele vârfului într-un sistem 4-2-3-1, are toate șansele să fie păstrat de Leo Grozavu în Covasna. Joi, Popescu a fost titular în amicalul pierdut de Sepsi în Turcia, la scorul de 1-0, cu Arsenal Tula. Unicul gol l-a marcat românul Alexandru Tudorie, care evoluează acum în Rusia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, pentru ASU Poli, plecarea lui Călin Popescu este o pierdere grea. Mijlocașul era unul dintre titularii de bază eligibili U19, alături de fundașul Călin Jurj. De cele mai multe ori, cei doi erau juniorii utilizați. De altfel, se pare că numărul plecărilor de la alb-violeți ajunge la patru. După ce Ungureanu a mers la Ghiroda, iar Schieb a fost achiziționat de Csikszereda și Popescu este dorit de Grozavu la Sepsi, Artiom Zabun ar urma să joace, din informațiile noastre, la CSM Focșani, locul 5 din Seria I a Ligii 3.

Mai jos puteți urmări un rezumat al meciului dintre Arsenal Tula și Sepsi:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.